Skip to main content
0369 454 488 | 0786 481 478
0369 454 488
0786 481 478
Cosul de cumparaturi
 
 
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CARTUȘE ȘI ACCESORII
IMPRIMANTE ȘI COPIATOARE

Promotie 5% pentru Toate Tonerele Originale ECO

Garnatia promptitudinii

Garantia satisfactiei

Garantia produselor noastre

Garantia calitatii

Garantia de 200%

CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII

Avantaje pentru tine

Pret excelent, produse prietenoase cu mediul si de calitate exceptionala

Cartuse / tonere pentru imprimante - avantaje

PRET:

Aflandu-ne pe pozitia celui mai bun ofertant pret - calitate  in ceea ce priveste echipamentele de print,  dorim sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a  achizitiona  produse in domeniul de periferice IT la preturi avantajoase, mentinand in acelasi timp calitatea.  Acest lucru este posibil cu ajutorul tonerelor ECO-OEM in cadrul Comunitatii Europene la standardele inalte ale acesteia si prin parteneriatul cu cei mai buni furnizori la nivel mondial din acest domeniu. 


ASPECTE LEGATE DE MEDIUL INCONJURATOR:

Conform ISO 14001- o companie ar trebui sa stabileasca o politica a mediului inconjurator care tine de productie, obiective de mediu si un program de mediu, precum si sa structureze un sistem de management corespunzator, ce va ajuta la atingerea obiectivelor. VreauToner vine în sprijinul acesteia. Datorita specializarii noastre in tonere ECO-OEM ajutam ca impreuna sa atingem obiectivele legate de mediul inconjurator. Prin vanzarea de toner ecologic vom economisi 2  litri de petrol pentru procesarea unuia nou. Ca urmare dumneavoastra va bucurati de un cost redus la achizitia tonerului pentru imprimanta dvs., beneficiati de produsul ECO-OEM (original), nu va pierdeti garantia echipamentului, va bucurati de calitatea inalta a produselor si va implicati direct pentru un mediu incojurator mai curat. Este alegerea perfecta pentru compania dumneavoastra.

 

PRODUSE :

Produsele sunt certificate ISO 9001:2000 (Sistemul de Management al Calitatii) si ISO 14001:2004 (Sistem de Management de Mediu) si pun accentul pe eforturile noastre continue  de a obtine calitate si fiabilitate. Suntem convinsi de calitatea produselor si oferim o garantie de 2 ani de la data achizitionarii pentru toate cartusele de toner distribuite de noi. Utilizarea produselor reciclate (rebuilt) nu afecteaza garantia juridica a producatorului masinii originale. Va garantam ca utilizarea produselor noastre nu cauzeaza nici un fel de daune sau uzura prematura echipamentului. Sunt produse la baza 100% originale (OEM)  remanufacturate si sunt din toate punctele de vedere echivalente celor OEM noi. Acestea sunt reconditionate cu piese noi, in comunitatea Europeana sub standardele inalte ale comunitatii si sunt testate ca atare. Se schimba Tobe, Lame, PCR, Role Magnetice etc., toate componentele necesare pentru a printa aceiasi calitate precum produsul OEM nou.

Payment Mobilpay Payment Visa Electron Payment Master Card Payment Maestro
Comenzile pot fi făcute Non Stop. Asistența operatorilor nostri este asigurată de luni pana vineri între orele 8:00 - 17:00.
Vă mulțumim pentru ințelegere!