Vreautoner Logo
0369 454 488 | 0786 481 478
Suport tehnic de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 17:00

Avantaje pentru tine

Cartuse / tonere pentru imprimante - avantaje

 

Preturi

Aflandu-ne pe pozitia celui mai bun ofertant in ecuatia pret – calitate, in ceea ce priveste echipamentele de print, dorim permanent sa oferim clientilor nostrii posibilitatea, de a achizitiona  produse in domeniul perifericelor IT la preturi super avantajoase, mentinand in acelasi timp calitatea. Acest lucru este posibil datorita brandului propriu de tonere ECO-OEM Schwarz Toner, produse in cadrul Comunitatii Europene la cele mai inalte standarde si desigur pentru intreaga varietate de consumabile oferita pe platforma Vreau Toner  sustinuta prin parteneriatele indelungate si de succes, cu cei mai competitivi furnizori la nivel mondial din acest domeniu.

Sustinem mediul inconjurator

Conform ISO 14001- o companie ar trebui sa stabileasca o politica pentru sustinerea si protejarea mediului inconjurator, pornind de la metoda de productie, ce obiective de mediu are si daca si-a propus un program de mediu, precum si sa structureze un sistem de management corespunzator, ce va ajuta la atingerea acestor obiective.

VreauToner vine în sprijinul acesteia. Datorita specializarii noastre in tonere ECO-OEM ajutam ca impreuna sa atingem obiectivele legate de mediul inconjurator. Prin vanzarea de tonere ecologice vom economisi 2 litri de petrol pentru procesarea unuia nou. Ca urmare a salvarii unor astfel de resurse, costul de productie este cu precadere mult mai redus, astfel va veti bucura de un cost cu pana la 30-35% mai mic la achizitia unui toner ecologizat.

In concluzie beneficiati de produsul ECO-OEM (original reconstruit), nu va pierdeti garantia echipamentului producatorului de original, va bucurati de calitate inalta a produselor si va implicati direct in mentinerea unui mediu incojurator mai curat. Este alegerea perfecta pentru orice companie care doreste sa devina mai verde.

Produsele noastre:

Vreau Toner, este online shop-ul care ofera clientilor una din cele mai variate plaje de produse in domeniul printului office din Romania. De la cartuse si tonere compatibile pana la cartuse si tonere ecologice si originale de inalta calitate. Deasemenea trebuie sa amintim si de faptul ca suntem in topul liderilor de piata din tara noastra la distributia de piese de schimb pentru imprimante si multifunctionale.  

Cartusele brand propriu atat Schwarz Toner cat si cele originale, sunt certificate ISO 9001:2000 (Sistemul de Management al Calitatii) si ISO 14001:2004 (Sistem de Management de Mediu) si pun accentul pe eforturile noastre continue de a oferii calitate si fiabilitate. Suntem convinsi de calitatea produselor si oferim o garantie de 2 ani de la data achizitionarii pentru toate cartusele de toner distribuite de noi. Utilizarea produselor reciclate Schwarz Toner (rebuilt), nu afecteaza garantia juridica a producatorului echipamentului original. Va garantam ca utilizarea produselor noastre nu cauzeaza nici un fel de daune sau uzura prematura echipamentului. Sunt produse la baza 100% originale (OEM)  remanufacturate si sunt din toate punctele de vedere echivalente celor OEM. Acestea sunt reconditionate cu piese noi, in Uniunea Europeana la standardele inalte ale comunitatii si sunt testate ca atare.