Vreautoner Logo
0369 454 488 | 0786 481 478
Suport tehnic de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 17:00

Termeni si conditii

Va multumim pentru vizitarea site-ului nostru!

Site-ul (denumit in cele ce urmeaza “Site-ul”) si toate drepturile asupra acestuia apartin SCHWARZ GRUPPE INT S.R.L. (denumita in cele ce urmeaza “Societatea”), persoana juridica romana cu sediul in Romania, Strada Transilvaniei nr. 6, cod poștal 555300, Cisnadie, jud. Sibiu, RO 31055634, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J32/3/2013, Tel: +40 / 786 481 478, +40 / 369 454 488, Fax: +40 / 369 814 177, E-mail: [email protected].

Toate informatiile expuse, transmise sau continute pe Site, inclusiv dar nelimitandu-se la, meniuri, articole, texte, fotografii, ilustratii, muzica, clipuri audio si video, marci comert, etc. sunt protejate de legile dreptului de autor si de proprietate intelectuala. Toate drepturile de proprietate intelectuala cu privire la materialele postate pe Site sunt detinute de catre Societate, de partenerii si de furnizorii acesteia. Puteti utiliza copii, distribui si transmite continutul Site-ului numai in masura in care aceasta se face ca parte a folosirii datelor personale ale utilizatorului Site-ului. Copierea si utilizarea, integrala sau partiala, a continutului publicat pe acest Site este interzisa, aceste operatiuni fiind posibile in mod legal numai cu acordul nostru explicit, exprimat in scris.

Folosirea / utilizarea Site-ului se defineste prin accesarea acestuia, comandarea de produse, utilizarea facilitatilor aferente conturilor de utilizator etc.

Pentru utilizarea acestui Site si a serviciilor pe care acesta le furnizeaza este necesar sa aveti peste 18 ani sau peste 14 ani si acordul explicit al parintilor. Folosirea acestui site, asa cum a fost definita mai sus, implica citirea si acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare, va rugam sa nu accesati Site-ul.

Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare a Site-ului fara notificare prealabila, orice modificare producand efecte incepand cu momentul publicarii pe acest Site. De aceea, va recomandam sa revizitati periodic aceasta pagina, pentru a fi la curent cu ultimele modificari survenite.

Acces si defectiuni

Supravehgem in permanenta functionarea corecta a Site-ului, dar exista situatii in care pot aparea defectiuni tehnice. In cazul unor astfel de situatii care nu depind de noi, ne declinam raspunderea pentru erorile aparute in utilizarea Site-ului.

De asemenea, va rugam sa luati in considerare ca ocazional accesul utilizatorilor la Site poate fi restrictionat in vederea efectuarii lucrarilor de intretinere si actualizarilor Site-ului.

Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment continutul si aspectul grafic, precum si functionalitatile site-ului, fara notificare prealabila. De asemenea, ne rezervam dreptul de a restrictiona utilizarea Site-ului in totalitate sau partial, in orice moment, indiferent de motiv si fara nicio notificare, Societatea neputand fi tinuta raspunzatoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest Site.

Continutul Site-ului si utilizarea informatiilor

Desi verificam in permanenta si mentinem acuratetea si actualitatea informatiilor din Site, pot aparea situatii in care monitorizarea nu este posibila sau informatia se schimba la sursa fara notificare, ca in cazul in care producatorii produselor incluse in Site le modifica acestora compozitia sau aspectul. Nu ne asumam raspunderea pentru informatiile oferite de producatori sau furnizori.

Toate informatiile din acest site sunt publicate in scop informativ. Nu ne asumam responsabilitatea pentru informatiile publicate in zonele site-ului unde pot fi postate comentarii.

Nu trebuie sa folositi informatiile de pe site in scopul diagnosticarii sau rezolvarii oricaror probleme tehnice. Daca echipamentele pe care le detineti au sau credeti ca au probleme tehnice si de functionare, adresati-va departamentului nostru de service sau departamentelor service ale producatorilor echipamentelor.

Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma utilizarii, altfel decat in conditiile descrise mai sus, a informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii in mod necorespunzator a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Conexiuni catre alte site-uri

Site-ul poate contine anumite conexiuni catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea conexiunilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii acceptati implicit faptul ca Societatea nu poate controla, in nicio masura, continutul tertelor Site-uri. Prin urmare, Societatea nu isi asuma nicio responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorilor Site-ului si nu implica sprijinirea de catre Societate a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Limitari de utilizare

Prin accesarea acestui Site va asumati utilizarea acestuia in conditiile legii. Va obligati sa nu desfasurati si sa nu permiteti desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal.

Interzicem publicarea in paginile Site-ului a oricarui continut sau mesaj care poate constitui amenintare, cuvinte si expresii vulgare, care indeamna la ura sau/si discriminare rasiala, religioasa, nationala, de gen sau informatii inexacte publicate in cunostinta de cauza si cu rea intentie. Ina celasi timp, interzicem publicarea pe Site a mesajelor de tip spam si a oricaror mesaje cu caracter publicitar fara acordul prealabil al detinatorului Site-ului.

De asemenea, sunt interzise folosirea informatiilor de pe Site in scopuri comerciale, cu exceptia situatiilor in care exista acordul expres formulat de detinatorul Site-ului.

Incalcarea acestor interdictii poate atrage suspendarea pe durata determinata sau nedeterminata sau desfiintarea imediata si fara notificare a contului de utilizator si restrictionarea permanenta a accesului la Site.

Exonerarea de raspundere

Intelegeti si sunteti de acord ca Societatea nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinta sau exemplare, care includ, fara limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientela, utilizare, date sau alte pierderi imateriale (chiar daca Societatea a fost informata cu privire la posibilitatea unor atare pagube), derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul; (b) costul procurarii de servicii substitut rezultate din orice servicii obtinute prin intermediul Site-ului sau de la acesta; (c) accesul neautorizat sau alterarea transmisiilor sau a datelor dumneavoastra; (d) declaratii sau conduita a oricarui tert in ceea ce priveste Site-ul; (e) inexactitati, greseli sau erori de continut; (f) leziuni personale sau daune aduse proprietatii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul si utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ului; (g) orice defecte de program, virusi, „cai troieni“ sau entitati similare, care pot fi transmise Site-ului sau prin acesta de catre un tert; sau (h) orice alta chestiune privind Site-ul, indiferent ca se bazeaza pe garantie, contract, prejudiciu sau orice alta teorie juridica. In eventualitatea in care aceasta limitare a raspunderii va fi considerata, indiferent de motiv, inaplicabila sau neexecutorie, sunteti de acord ca raspunderea totala a Societatii sa nu depaseasca suma de cincizeci (50) euro.

Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati Societatea in justitie cu privire la orice pretentie, fie si ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel sau provocata direct sau indirect de Societate ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

Orice informatie pe care o veti dezvalui pe Site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le faceti cand utilizati acest Site. Prin urmare, Societatea nu va fi responsabila pentru prejudiciile pe care le veti putea suferi dumneavoastra sau alta persoana ca rezultat al interceptiei neautorizate in cadrul utilizarii acestui Site.

Continutul Site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) apartine in exclusivitate Societatii si Partenerilor acesteia. De asemenea imaginile sunt prezentate pe Site cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi fata de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc). Societatea nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a produselor afisate.

Garantii

Oferim garantii, in conditiile specificate aici »

Service si garantie »

Declaratie de non-garantie

Intelegeti si sunteti de acord ca utilizati Site-ul pe propriul dumneavoastra risc. Serviciul este furnizat „ca atare“ si “in forma disponibila” si in masura maxim admisibila permisa de lege. Societatea nu recunoaste, in mod expres, nicio garantie, explicita sau implicita, privind Site-ul si utilizarea de catre dumneavoastra a acestuia, incluzand, dar fara a se limita la garantiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acuratete si ne-incalcare a drepturilor de autor. Societatea nu face nici un fel de reprezentare sau garantii cu privire la acuratetea sau completitudinea Continutului pus la dispozitie prin intermediul Serviciului sau la continutul oricaror website-uri cu legaturi cu Site-ul. Societatea nu garanteaza, nu-si insuseste, si nu-si asuma responsabilitatea pentru niciun produs sau serviciu oferit de un tert sau la care se face reclama prin intermediul Site-ului sau al oricarui website conectat la acesta sau prezentat pe orice banner sau material publicitar, si Societatea nu va fi parte si nu va fi responsabil in niciun fel pentru monitorizarea vreunei tranzactii intre dumneavoastra si terti furnizori de produse sau servicii. Ca si in cazul achizitiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau in orice mediu, trebuie sa va folositi cea mai buna judecata si sa manifestati atentie acolo unde este cazul. Niciun sfat sau informatie, orala sau scrisa, obtinuta de dumneavoastra de la Societate sau prin intermediul Site-ului nu va crea vreo garantie nespecificata in mod expres in prezenta Declaratie privind termenii de furnizare a serviciului.

Comenzi

Ne obligam sa preluam si sa procesam comenzile plasate prin intermediul Site-ului. Dupa plasarea unei comenzi pe Site, veti primi un e-mail cu rezumatul acesteia. Va rugam sa semnalati imediat prin e-mail sau telefonic orice eroare aparuta in comanda plasata, pentru ca toate corectiile necesare sa poata fi efectuate in timp util.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda care nu contine toate datele necesare procesarii ei. Oferirea de date incorecte sau incomplete va duce la anularea comenzii efectuate, iar Societatea nu are obligatia de a da explicatii in acest sens si nici de a anunta anularea comenzii in cauza, desi operatorii nostri vor incerca, fara a fi obligati, sa rezolve situatiile de acest gen prin contactarea utilizatorilor in vederea completarii datelor.

Preturi

Preturile sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile din site in orice moment, cu mentiunea ca preturile nu se modifica in cazul comenzilor validate.

Societatea monitorizeaza constant continutul site-ului cu intentia de a reduce posibilitatea aparitiei de erori, dar exista situatii in care acestea nu pot fi evitate si se pot produce independent de vointa noastra. In cazul unor erori care privesc preturile produselor, in cazul in care ati plasat deja o comanda pentru produsul respectiv, inainte de a accepta comanda ne rezervam dreptul de a va contacta si de a va comunica pretul corect. In aceasta situatie, utilizatorul poate confirma sau anula comanda.

Livrare

Produsele se livreaza catre utilizator in termen de 1-4 zile lucratoare pentru comenzile din Sibiu si 1-5 zile lucratoare pentru comenzile din tara.

Livrarile se efectueaza fie prin curier propriu, fie folosind serviciile unei firme de curierat.

Continutul coletului primit trebuie verificat in prezenta curierului. Clientul are obligatia sa ofere datele corecte si sa ridice coletul cu plata pretului de rigoare, in cazul trimiterilor prin posta, si sa achite suma stabilita in proforma curierului, in cazul livrarii la domiciliu, in conformitate cu termenii de plata stabiliti prin comanda.

Ne rezervam dreptul de a anula livrarea unei comenzi daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente noua.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa specificata, vom amana livrarea pentru o alta data/ ora. Daca nici a doua oara clientul nu este gasit la adresa, livrarea va fi anulata.

Ne rezervam dreptul de a nu expedia colete si presta servicii persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura, fata de Societate si/sau partenerii acesteia.

Mai multe detalii despre livrare, aici »

Returnare

Va rugam cititi Politica de returnare aici »

Cont utilizator

Specificul acestui Site face posibila inregistrarea de conturi de utilizatori bazate pe nume de utilizator si parola de acces, ceea ce poate implica furnizarea anumitor informatii cu caracter personal.

Prin inregistrarea unui cont de utilizator sunteti in mod explicit de acord cu urmatoarele conditii, cumulativ:

(a) sa pastrati confidentialitatea parolei dumneavoastra si sa accesati sistemul folosind numai numele dumneavoastra de utilizator si parola dumneavoastra;

(b) sa va parasiti contul la sfarsitul fiecarei sesiuni de pe Site

(c) sa anuntati imediat Societatea cu privire la orice utilizare neautorizata a numelui de utilizator si a parolei dumneavoastra. Sunteti in totalitate responsabil de toate activitatile care se desfasoara sub numele dumneavoastra de utilizator. Societatea nu va fi responsabila de nicio pierdere sau paguba rezultata prin utilizarea necorespunzatoare a parolei dumneavoastra sau a nerespectarii prevederilor prezentei Sectiuni.

d) sa oferiti societatii datele necesare pentru emiterea documentelor fiscale conform Codului Fiscal. Aceste date vor fi folosite de Societate EXCLUSIV pentru emiterea documentelor fiscale (Factura, Chitanta).

Sunteti de acord ca Societatea, prin exercitarea libertatii proprii de decizie si fara notificare sau raspundere fata de dumneavoastra sau de orice tert, poate elimina imediat contul dumneavoastra de utilizator, respectiv sterge sau indeparta din Site orice continut asociat cu contul dumneavoastra de utilizator. Printre motivele unei asemenea eliminari se numara, fara a se limita la, perioade extinse de inactivitate sau de incalcare a prevederilor acestor termeni si conditii de utilizare a Site-ului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor.

Datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate de Societate si vor fi dezvaluite doar angajatilor Societatii si Imputernicitilor acesteia, in scopul prelucrarii. Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Societate si colaboratorii sai (companiile de livrare, procesatorii de plăti, serviciile de e-mail marketing, etc) numai in scopul declarat al acestui Site. Datele personale vor fi folosite in scopul de a transmite informatii cu privire la produsele noastre, promotii, buletinele informative periodice, etc., precum si cu privire la produsele si serviciile partenerilor nostri.

In legatura cu prelucrarea datelor personale, Societatea va garanteaza urmatoarele drepturi prevazute de Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD / GDPR) și Legii 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a RGPD și de abrogare a Directivei 95/46/CE: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de rectificare a datelor, dreptul de stergere a datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor, dreptul la opozitie, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare, dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si justitiei, astfel:

1) dreptul la informare, dreptul de a fi informat cu privire la protejarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de către Beneficiar,

2) dreptul de acces la date, dreptul de a obţine de la operatorul de date confirmarea faptului ca datele cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de către acesta;

3) dreptul la rectificare, dreptul de a obţine rectificarea de datelor inexacte, precum și completarea datelor incomplete;

4) dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul de a obţine, in măsura in care sunt indeplinite condiţiile legale, stergerea datelor cu caracter personal; insa este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Beneficiarul să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiţii prelucrarea pentru scopurile mentionate anterior;

5) dreptul la restricţionarea prelucrării, dreptul de a obţine, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale, marcarea datelor cu caracter personal stocate, cu scopul de a limita prelucrarea ulterioara a acestora;

6) dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurată, folosită in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de către Beneficiar către alt operator de date, in măsura in care sunt indeplinite conditiile legale;

7) dreptul la opoziţie, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulară, ca datele cu caracter personal sa faca obiectul unei prelucrări, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale;

8) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de a cere si de a obţine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrări efectuate prin mijloace automate (incluzand crearea de profiluri) care produce efecte juridice sau afectează in mod similar, intr-o măsură semnificativă, persoanele vizate;

9) dreptul de a se adresa Justitiei sau Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, dreptul de a se adresa cu plangere Autoritaţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, respectiv instantelor competente pentru apărarea oricaror drepturi garantate de legislaţia aplicabilă in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, care au fost incălcate;

In vederea exercitarii drepturilor sus mentionate, puteti solicita de la Societate acest lucru, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, pe adresa Societatii. Societatea va fi obligata sa va comunice masurile luate precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastra, in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Dreptul de a va adresa justitiei: fara a se aduce atingere posibilitatii de a va adresa cu plangere autoritatii de supraveghere, aveti dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care v-au fost incalcate.

Important!

In vederea asigurarii respectarii normelor Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD / GDPR) și Legii 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a RGPD și de abrogare a Directivei 95/46/CE, va rugam sa cititi si Politica noastra de confidentialitate si cookies »

Pentru imbunatatirea performantelor siteului si in vederea oferirii unei experiente cat mai bune Site-ul foloseste cookieuri colectate de catre colaboratorii nostrii si stocheaza informatii legate de IP-urile deviceurilor prin care accesati site.

Cookie-urile folosite de Site pot fi, fara a se limita, din partea: Google Analytics, Google Adwords, Facebook Login, Pinterest, Profitshare, Twitter si altii.

Concursuri si promotii. Premii

Prin acceptarea acestor termeni si conditii va dati acordul ca, in eventualitatea unui castig de orice natura, numele, imaginea dumneavoastra si natura premiului sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati din partea Societatii. Totusi, pentru motive justificate, veti putea retrage oricand consimtamantul privitor la folosirea imaginii dumneavoastra de catre Societate. Retragerea consimtamantului trebuie sa fie facuta in scris, sa fie expresa, explicita si sa fie adusa la cunostinta Societati in timp util.

Reclamarea incalcarii drepturilor de autor

Daca credeti ca opera dumneavoastra (in forma inclusa in Site) a fost copiata, prezentata sau distribuita intr-un mod care constituie o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa ne notificati prin e-mail.

O notificare privind incalcarea reclamata trebuie sa se constituie intr-o comunicare scrisa, asa cum este descris in continuare, si trebuie sa contina in buna masura toate elementele urmatoare: (a) o semnatura fizica sau electronica a unei persoane autorizate sa actioneze in numele posesorului interesului privind drepturile de autor care se presupune ca au fost incalcate; (b) o descriere a operei/operelor protejata(e) de atare drepturi de autor si o identificare a materialului prin care se reclama incalcarea drepturilor respective; (c) o descriere a numelui exact al operei prin care se incalca drepturile de autor si a locatiei acesteia in cadrul serviciului; (d) informatii suficiente pentru a permite Societatii sa va contacteze, precum adresa fizica, numar de telefon si adresa de e-mail; (e) declaratie prin care aratati ca aveti convingerea de buna credinta ca utilizarea materialului identificat in maniera fata de care se face reclamatia nu este autorizata de posesorul dreptului de autor, de agentul sau sau de lege; (f) o declaratie prin care aratati ca informatiile cuprinse in notificare sunt exacte si ca, sub pedeapsa sperjurului, sunteti autorizat sa actionati in numele posesorului dreptului de autor.

Compensatie

Sunteti de acord ca, pe cheltuiala proprie, sa despagubiti, sa protejati Societatea, pe angajatii, agentii si reprezentantii acesteia impotriva oricarei reclamatii, reclamatii ipotetice, urmariri judiciare, actiuni juridice sau proceduri administrative care deriva din sau este corelata cu utilizarea Site-ului sau accesul la acesta, respectiv din incalcarea acestor termeni si conditii de catre dumneavoastra sau, urmare a cooperarii sau neglijentei dumneavoastra, de alta persoana care foloseste numele dumneavoastra de utilizator.

Declaratie de renuntare si indivizibilitate

Neexercitarea sau neexecutarea de catre oricare dintre parti a oricarui drept sau prevedere a acestor termeni si conditii nu va constitui o renuntare la dreptul sau prevederea respectiva. Daca oricare dintre prevederile acestor termeni si conditii, inclusiv Declaratia de non-garantie sau Limitarea raspunderii, sunt declarate neintemeiate, neexecutorii sau nule de catre o instanta, partile cad totusi de acord ca instanta sa depuna eforturi pentru a transpune in practica intentiile partilor asa cum sunt reflectate in prevederea respectiva, iar celelalte prevederi ale termenilor si conditiilor raman valabile si in vigoare.

Legislatia in vigoare

Acesti termeni si conditii de accesare si navigare prin intermendiul Site-ului vor fi guvernati si interpretati in conformitate cu legile Romaniei, fara a lua in considerare conflictul intre prevederile legale. Orice actiune intentata de dumneavoastra impotriva Societatii in temeiul acestor termeni si conditii va fi inaintata exclusiv instantelor din Romania, si orice actiune intentata de Societate impotriva dumneavoastra in temeiul acestor termeni si conditii va fi prezentata, la alegerea Societatii, instantelor competente din jurisdictia in care domiciliati.

Statutul limitarilor

Sunteti de acord ca, indiferent de orice statut sau lege contrara, orice plangere sau actiune derivata din sau corelata cu utilizarea Site-ului trebuie depuse in termen de un (1) an dupa aparitia plangerii sau actiunii, sau vor fi supuse prescriptiei.

Cesionare

Toate drepturile asupra acestui Site si drepturile si licentele pe care le implica pot fi cesionate sau transferate de catre Societate fara restrictii.

Comentarii/Cereri

Daca aveti orice comentarii sau cereri privind acesti termeni si conditii sau Site-ul, va rugam sa ne contactati.

Prin accesarea si folosirea Site-ului, confirmati ca ati citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Site-ului de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam incetati navigarea pe acest Site.