Skip to main content
0369 454 488 | 0786 481 478
0369 454 488
0786 481 478
Cosul de cumparaturi
 
 
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CARTUȘE ȘI ACCESORII
IMPRIMANTE ȘI COPIATOARE

Promotie 5% pentru Toate Tonerele Originale ECO

Garnatia promptitudinii

Garantia satisfactiei

Garantia produselor noastre

Garantia calitatii

Garantia de 200%

CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII

Intrebari frecvente

Ajut eu mediul inconjurator prin utilizarea tonerelor ECO-OEM?

Categoric. Fiecare toner aruncat adauga aproximativ 2 kilograme de deseu inutil depozitelor – deseu, caruia ii va lua 1000 de ani sa se descompuna. Se estimeaza ca 100 milioane de cartuse laser, cartuse de imprimanta si 400 de milioane de cartuse de imprimanta cu jet de cerneala sunt produse in fiecare an. Remanufacturarea acestor 500 de milioane de cartuse va salva aproximativ 4 milioane de metri cubi din spatiul depozitelor de deseuri.

Remanufacturarea produselor office a avut deja un impact pozitiv asupra mediului, al economiei si va continua acest lucru.

De ce nu recicleaza mai multe companii?

Practic, acest lucru se datoreaza lipsei de educatie. Reciclarea produselor office exista de aproximativ 15 de ani. Noi muncim pentru a-i educa pe consumatorii nostri despre valoarea cartuselor reciclate si avansul spectaculos al industriei in tehnologia de remanufacturare al tonerelor. Prin campanii de PR derulate de noi, locale si regionale, tot mai multi utilizatori realizeaza valoarea si calitate cartuselor remanufacturate.

Ce se intampla cand am probleme de calitate cu produsele ECO-OEM?

Daca un cartus nu satisface asteptarile, informeaza pur si simplu un reprezentant al serviciului clienti, intra pe http://www.vreautoner.ro/reclamatii, completeaza campurile, apasa pe send si returneaza cartusul cu pagina care arata problema de calitate a imprimarii, in cutia cu care a venit – returnati-l pentru evaluare si inlocuire. 

Noi avem o experienta bogata in vanzarea produselor reciclate si majoritatea problemelor vin din alte surse (fuser, transfer belt, etc.), o alta posibila cauza este transportul lor, consumabilele sunt destul de sensibile de aceea intra in categoria produselor Fragile. Daca vina este din cauza noastra (productiei) nici nu se pune problema ca tonerul sa nu fie inlocuit in cel mai scurt timp.

Va rugam sa consultati Garantia produsului nostru pentru detalii.

Folosind cartuse de toner reciclate, vor anula garantia echipamentul meu?

 

Legea interzice producatorilor sa anuleze obligatia lor de garantie pe motiv ca un consumator nu a utilizat cartus OEM nou. Cartusele remanufacturate sunt la baza originale si nu-si pierd nici un fel de garantie fata de producatorul echipamentului dumneavoastra.

Este un cartus reciclat inferior unuia OEM nou?

 

Nu trebuie sa fie nici o diferenta la calitatea imprimarii unei pagini cu un cartus corespunzator remanufacturat.
Cartusele noastre contin numai praf de toner de calitate, care functioneaza bine cu tamburul OPC si alte parti de schimb pentru a satisface performanta OEM new. Departamentul nostru R&D investeste mult timp in procesul de remanufacturare si noi investim in consumabile foarte multe resurse pentru a depasi calitatea si durabilitatea cartuselor OEM new, pe anumite segmente in momentul de fata noi producem consumabile de capacitati mult mai mari decat cele care se regasesc pe OEM new.

Care este procesul de productie?

Un proces de productie tipic include inspectia si inlocuirea componentelor cheie dupa cum este necesar, cum ar fi OPC, cilindru, lamela, PCR si cu role magnetice. Una dintre cele mai importante parti ale unui cartus este conductorul foto-organic. Acesta este facut special pentru remanufacturare, sa aiba o suprafata mai durabila decat cartusul OEM new. Noi folosim doar conductoare foto-organice noi in cartusele noastre pentru a asigura rezultate echivalente OEM. 

 

 

Ce este un cartus reciclat?

Cartusele noastre au fost reciclate si reprelucrate de la un producator de echipamente originale (OEM). Compania noastra remanufactureaza doar o singura data un produs OEM. Apoi este distrus in mod ecologic si responsabil.

Procesul difera de la producator la producator si la materialele utilizate, cu rezultate diferite, reflectata in calitate imprimarii pe pagina. Cartusele remanufacturate de noi sunt produse la standarde stricte de control al calitatii, folosind componente testate in laborator pentru a se asigura performante echivalente OEM.

Imprimanta mea laser functioneaza bine si nu am nici un motiv sa incerc ceva nou. De ce sa nu folosesc in continuare cartuse originale?

Nu veti sti care produs este cel mai bun atata timp cat nu incercati si altceva.

Clientii nostri au avut incredere in noi, iar acestea sunt rezultatele:

Multi dintre clientii nostri spun ca listeaza mult mai mult acum cu fiecare cartus!

Multi dintre clientii nostri spun ca, tonerele noastre au o imprimare mai buna decat cartusele utilizate anterior! Incercati-le!  Puteti doar sa fiti de acord!

 

 

Am cumparat deja toner remanufacturat de la o alta companie, iar acesta costa mai putin cu 10 €. Cum este posibil?

Bravo! Ati facut deja primul pas in a ajuta economia noastra locala si in a proteja mediul inconjurator. Insa faptul ca ati platit 10 € mai putin nu inseamna neaparat ca ati economisit 10 €. Permiteti-ne sa va explicam.

Intr-un cartus de toner, exista doua componente esentiale care trebuie sa lucreze perfect impreuna. OPC-ul (sau tamburul) si tonerul. Ambele trebuie sa fie in armonie perfecta.

Cilindrul OPC (sau tamburul) este iluminat de raza laser exact in acele puncte la care se adauga ulterior toner. Aceasta expunere va reda imaginea ce trebuie imprimata. Odata cu cresterea duratei de viata se deterioreaza calitatea tamburului iar astfel calitatea imprimarii lasa de dorit.

Cei mai multi cilindri OPC (sau tamburi) au aceeasi durata de viata ca si tonerul din cartus. Multi alti producatori aleg sa nu foloseasca totusi, din motive legate de costuri, tamburi noi sau sa foloseasca tamburi foarte ieftini. Acest lucru afecteaza insa intotdeauna durata de viata si calitatea imaginii. Noi insa nu facem compromisuri in ceea ce priveste calitatea!

Acei banuti, pe care i-ati economisit cumparand produsul mai ieftin, se vor consuma rapid, daca din cauza uzurii premature sau a calitatii proaste a imaginii va trebui sa schimbati produsul inainte de sfarsitul duratei de viata.

Un alt exemplu unde alti producatori fac economie este legat de aspectul important al tonerului, respectiv al prafului de toner. Noi incarcam un cartus EP-S cu 275 grame. Sunt circa 25 grame in plus fata de cat folosesc cei mai multi producatori. Un cartus de toner este format din doua camere. Una dintre camere contine praful de toner pentru tambur. Cealalta camera contine caseta de toner rezidual. Aceasta colecteaza praful pentru toner ce nu a fost folosit sau care este inutil (cu exceptia cazului in care lucrati in constructia de drumuri). Diversele prafuri de toner au calitati diferite. O calitate buna are o rata de transfer mai inalta si astfel nu va sfarsi in caseta de toner rezidual  sau in constructia de drumuri.

Noi, VREAUTONER.ro,  combinand diversele componente dezvoltam  cea mai buna combinatie posibila pentru a atinge o calitate  inalta sau chiar pentru a depasi calitatea producatorilor de echipamente originale (OEM- Original Equipment Manufacturer). De aceea avem o colaborare foarte stransa cu furnizorii nostri pentru a oferi o calitate cat se poate de inalta si pentru a satisface cerintele clientilor nostri.

De aceea, va  garantam ca nu exista  nici un produs similar, care costa mai putin cu 10 €, dar contine componente de aceeasi  calitate.

Un produs ieftin nu este intotdeauna cel mai bun!

 

 

Am incercat in trecut cartuse de toner remanufacturate si nu au functionat! Deci, ce s-a schimbat?

Aceasta industrie si standardele de calitate s-au imbunatatit enorm. Permiteti-ne sa va explicam. Industria de reciclare a tonerului cunoaste in zilele noastre  cea mai rapida crestere la nivel mondial.

Calitatea cartuselor de toner remanufacturate si economia semnificativa a costurilor sunt recunoscute acum de catre industrie.  Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii Bush Senior, la scurt timp inainte de a-si incheia mandatul, a adoptat o lege , prin care serviciile publice erau „obligate “ sa achizitioneze exclusiv cartuse de toner remanufacturate. Rar au primit alte bunuri o astfel de recunoastere nationala.

De ce insa multe din cartusele de toner remanufacturate nu au functionat in trecut si de ce ar trebui incercate din nou?

Exista motive foarte intemeiate pentru care industria reciclarii a crescut atat de mult. In trecut, atunci cand s-a inceput cu reciclarea, multe persoane au fost interesate de un castig rapid. Au vazut o oportunitate si au profitat de ea.  In lipsa unei pregatiri tehnice insa, calitatea produselor a fost limitata si au aparut multe probleme.

Fata de asta, Canon avea multe brevete privind tehnologia cartuselor de imprimanta si a componentelor ajutatoare.  Prin urmare, piesele de uzura nu puteau fi inlocuite de multe ori.

In ultimii 20 de ani insa multe contracte si brevete au expirat. Acum, furnizorii pot produce componentele necesare.  Acum componentele remanufacturate au adesea o calitate superioara produsului OEM de la producatorul imprimantei. Prin ramuri de know-how, o cooperare stransa cu clientii si prin experienta calitatea si performanta acestor componente s-a imbunatatit enorm.

In plus fata de acesti furnizori, producatorii au experimentat mult si s-au dezvoltat. Acest lucru a dus la multe si semnificative imbunatatiri in productia de cartuse de imprimanta. Multe din rezultatele obtinute in urma acestora sunt acum patentate.

Ce inseamna acest lucru pentru dumneavoastra?

Este foarte simplu, producatorul a imbunatatit semnificativ capacitatile de productie si putem astfel sa producem o calitate foarte ridicata. Daca pana acum nu ati avut nici un fel de experiente sau ati avut experiente proaste cu tonere remanufacturate, incercati totusi si produsele noastre.

 

 

Payment Mobilpay Payment Visa Electron Payment Master Card Payment Maestro
Comenzile pot fi făcute Non Stop. Asistența operatorilor nostri este asigurată de luni pana vineri între orele 8:00 - 17:00.
Vă mulțumim pentru ințelegere!