Vreautoner Logo
0369 454 488 | 0786 481 478
Suport tehnic de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 17:00

Despre ECO Toner

Începe și tu să reciclezi și vei participa activ la un mediu mai sănătos!

Tonere / cartuse laser ECOLOGICE - ce inseamna

 

Achizitionand cartuse de toner ecologizate ECO-OEM Schwarz Toner, vei deveni automat sustinator pentru un viitor mai verde.

Protejarea și conservarea unui mediu sănătos sunt printre primele obiective ale companiei noastre. Acest lucru îl vrem implementat de furnizorii noștri în produsele și producția lor.

Ca urmare, producatorul nostru principal s-a angajat voluntar, încă din 2005, să fie verificat conform standardelor internaționale ISO 14001 (Sistem de management al Mediului) în mod regulat.

Departamentul de Robotică și Automatizare asigură acuratețe, consistență și eficiență la cel mai înalt nivel. Investițiile constante în departamentul de Cercetare și Dezvoltare, Inginerie și Automatizare declasează toate companiile din industrie la un loc. Tehnica de reumplere auto digitală, tehnica de sudare ultrasonică a rezervorului tonerului, acuaratețea testării și procesele de precizie ridicată sunt doar câteva din avantajele furnizorilor noștri.

Alegând Schwarz Toner, optați implicit pentru cea mai dezvoltată și cea mai avansată remanufacturare din industrie din punct de vedere tehnic.

Calitatea și experiența testării extensive facută înainte de lansarea produsului sunt cele care ne asigură un prim loc cu mult în fața competitorilor noștri:

·     60-120 de teste de durabilitate ale designului final

·     50-80 de teste de fiabilitate făcute în timpul fazei de producție

·     Validarea continuă (life testing) a produsului în condiții de mediu extrem

·     100% post-testare

·    Testare de compatibilitate încrucișată pentru a asigura funcționarea perfectă a cartuselor în orice combinație cartușe ECO-OEM în aceeași imprimantă

·     Indicatoare de presiune special concepute pentru testarea sigiliilor

·     Fiecare lot de cartușe trebuie să treacă testul în camera de umiditate și a factorilor de mediu

·    Utilizarea sistemului Hi-Tech-Codesystem, folosit și de armată, pentru cipul care controlează luxul de informație către imprimantă

Per total, industria de consumabile de imprimante produce anual milioane de tone de deșeuri și consumă cantități masive de țiței. In fiecare an trec prin procesul de ecologizare aproximativ 30 % din toate cartușele de imprimantă.

Fiecare dintre aceste cartușe împiedică utilizarea, în medie, a 1,5 kg de plastic și salvează echivalentul a 2 litri de petrol.

Din păcate, mulți cred că problemele legate de poluare la nivel mondial sunt mult prea mari încât să poată fi abordate de către fiecare dintre noi. Noi spunem însă că schimbarea începe cu noi înșine. Fiecare este direct responsabil pentru mediul lui înconjurător și poate fi un exemplu pentru cei din jurul său.

Noi suntem convinși că aducem contribuția noastră și ne asumăm responsabilitatea pentru viitor.