Skip to main content
0369 454 488 | 0786 481 478
0369 454 488
0786 481 478
Cosul de cumparaturi
 
 
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CARTUȘE ȘI ACCESORII
IMPRIMANTE ȘI COPIATOARE

Promotie 5% pentru Toate Tonerele Originale ECO

Garnatia promptitudinii

Garantia satisfactiei

Garantia produselor noastre

Garantia calitatii

Garantia de 200%

CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII

Despre noi

 

Reciclare cartuse (tonere) la calitate exceptionala

Cartuse pentru imprimante intr-un concept cu totul nou: rebuild!

VreauToner este un Brand nou pe piata din Romania.  Are la baza o colaborare stransa si indelungata cu partenerii din toata Europa si are o filozofie verde care se orienteaza spre interesele clientului si in acelasi timp ale societatii si planetei noastre. Reciclarea cartuselor este un domeniu tot mai discutat si tot mai actual pentru cei care se gandesc la ziua de maine si la mediul inconjurator.  VreauToner ofera calitatea OEM la preturi foarte bune si asta este garantat.

Costurile de imprimare sunt costuri fixe!

Tonere pentru imprimante - situatia actuala

Aceasta idee de afacere a luat nastere datorita problemelor cu care ne-am  confruntat  mereu. In primul rand tonerul de capacitate relativ mica si pretul ridicat al tonerului ce se gaseste in comert, in al doilea rand problema eliminarii nepoluante a tonerului. S-a constatat de asemenea si o lipsa a serviciilor de intretinere competente si avantajoase din punct de vedere al costurilor.

Provocarile cu care se confrunta industria imprimantelor constau in dificultatea combinarii celor trei aspecte importante: preturi avantajoase de achizitie in conditia mentinerii calitatii tonerului si a intretinerii. Toate aspectele mentionate mai sus trebuie luate in considerare in vederea unei reduceri de durata a costurilor.

Experienta a relevat faptul ca firmele s-au confruntat cu o astfel de provocare datorita gradului ridicat de complexitate si a evolutiei dinamice din industria imprimantelor. In plus, acest domeniu reprezinta pentru companii doar un aspect marginal al activitatii lor de zi cu zi.

Brandul VreauToner si-a propus sa ofere cea mai buna relatie pret - calitate in domeniul echipamentelor de print. Pentru clienti, acest lucru inseamna ca vom lua in considerare toate aspectele mentionate anterior, oferind astfel servicii de mai mare valoare in mod direct si continuu.

Calitatea noastra este unica si se poate compara din toate punctele de vedere cu produsul original nou. Certificatele de conformitate ISO 9001:2000 (Sistemul de Management al Calitatii) si ISO 14001:2004 (Sistemul de Management al Mediului) dovedesc eforturile noastre constante pentru calitate si fiabilitate.

Cu standardele ridicate ale partenerilor nostri, VreauToner depaseste cu mult cerintele DIN 33870 si DIN 33871 care se aplica direct in ciclul de productie al acestora. Produsul este singurul din lume certificat cu ASTM F 1856-98, singurul standard recunoscut la nivel mondial pentru emiterea eficienta de cartuse de toner, si asta deja din 2002.

Chiar si in domeniul sanatatii nu facem compromisuri, teste recunoscute AMES, teste de succes LGA si certificarea in conformitate cu reglementarile REACH, dovedesc ca produsele distribuite de noi nu sunt un pericol pentru sanatatea dumneavoastra. Acest lucru este foarte important mai ales pentru siguranta dumneavoastra si va garanteaza calitatea produselor noastre.  Aceste beneficii nu se intalnesc la produsele compatibile si importate din afara CE, ori alte tari care nu respecta reglementarile Comunitatii Europene si dreptul de patentare al producatorului original. Produsele distribuite cu brandul nostru sunt 100 % fabricate si remanufacturate in EU.

Pentru faptul ca suntem siguri de calitatea noastra oferim o garantie de 2 ani de zile din momentul achizitionarii cartuselor Premium Toner si Cerneala distribuite de noi.

Foarte important de stiut pentru cei care pun pret pe calitatea producatorului original (OEM), este ca produsele distribuite de noi ofera aceeasi calitate. Acestea fiind  100 % produse OEM, sunt reciclate la standardele acestora, cu calitatea prafului de toner al acestora si cu toate piesele importante schimbate. Din acest motiv utilizarea produselor hotclick nu afecteaza garantia juridica a producatorului echipamentului original. Va garantam ca utilizarea cartuselor ECO-OEM nu  cauzeaza uzura prematura a echipamentului dumneavoastra.

Noi recomandam folosirea tonerelor ECO-OEM la standardele mai sus mentionate si OEM pentru a obtine calitatea mult dorita de fiecare consumator.
VreauToner va protejeaza in primul rand sanatatea dumneavoastra si a celor din jur, iar apoi imprimanta sau copiatorul !!!

Payment Mobilpay Payment Visa Electron Payment Master Card Payment Maestro
Comenzile pot fi făcute Non Stop. Asistența operatorilor nostri este asigurată de luni pana vineri între orele 8:00 - 17:00.
Vă mulțumim pentru ințelegere!