Vreautoner Logo
0369 454 488 | 0786 481 478
Suport tehnic de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 17:00

Despre noi

Povestea Vreau Toner – Story time

Aceasta idee de afacere a luat nastere datorita problemelor cu care ne-am confruntat mereu in materie de tonere si imprimate. In primul rand tonerul de capacitate relativ mica si pretul ridicat al cartusului ce se gaseste in comert. In al doilea rand, o mare bataie de cap ne-a dat-o problema eliminarii nepoluante a cartusului. Si desigur, nu putem sa nu amintim si de serviciile se service ineficiente si de multe ori extrem de costisitoare cu care ne-am intalnit in piata.

VreauToner reprezinta locul de incredere unde te intorci mereu si mereu pentru a-ti cumpara necesarul de: tonere laser, cartuse de cerneala, imprimante si copiatoare, piese de schimb pentru imrimante sau locul unde i-ti dam o mana de ajutor cand ti se strica echipamentul. VreauToner este de 9 ani activ pe piata din Romania si are la baza o colaborare stransa si indelungata cu parteneri din toata Europa.

Avem la baza o filozofie verde care se orienteaza spre interesele clientului, societatii si desigur planetei noastre. Reciclarea si implicit remanufacturarea cartuselor originale, este un domeniu tot mai discutat si tot mai actual pentru cei care se gandesc la ziua de maine si la mediul inconjurator. Oferim in cadrul site-ului Vreau Toner produse pentru print pentru toate bugetele si necesitatile. 

Brandul VreauToner si-a propus sa ofere cea mai buna relatie pret - calitate in domeniul echipamentelor de print. Pentru clienti, acest lucru inseamna ca vom lua in considerare toate aspectele mentionate anterior, oferind astfel servicii mult mai valoaroase in mod direct si continuu.

Schwarz Toner, tonerele ECO-OEM concepute prin tehnologie de ultima generatie.

Pentru ca suntem implicati direct in procesul de ecologizare si remanufacturare al cartuselor originale, venim inaintea clientilor si cu produsele brand propriu Schwarz Toner. Acestea reprezinta incununarea tehnologiei de ultima generatie cu idealurile acuale de protejate a mediului inconjurator.

Calitatea tonerelor Schwarz Toner este unica si se poate compara din toate punctele de vedere cu produsul original. Certificatele de conformitate ISO 9001:2000 (Sistemul de Management al Calitatii) si ISO 14001:2004 (Sistemul de Management al Mediului) dovedesc eforturile noastre constante pentru calitate si fiabilitate.

Prin standardele ridicate ale noastre si partenerilor nostri, Schwarz Toner depaseste cu mult cerintele DIN 33870 si DIN 33871 care se aplica direct in ciclul de productie al acestora. Produsul este singurul din lume certificat cu ASTM F 1856-98, singurul standard recunoscut la nivel mondial pentru emiterea eficienta de cartuse de toner, si asta inca din 2002.

Chiar si in domeniul sanatatii nu facem compromisuri, teste recunoscute AMES, teste de succes LGA si certificarea in conformitate cu reglementarile REACH, dovedesc faptul ca produsele Vreau Toner distribuite de noi nu sunt un pericol pentru sanatatea dumneavoastra. Acest lucru este foarte important mai ales pentru siguranta dumneavoastra si va garanteaza calitatea produselor noastre.  Aceste beneficii nu se intalnesc la produsele compatibile si importate din afara CE, ori alte tari care nu respecta reglementarile Comunitatii Europene si dreptul de patentare al producatorului original. Produsele distribuite cu brandul nostru sunt 100 % fabricate si remanufacturate in EU.

Pentru faptul ca suntem siguri de calitatea noastra oferim o garantie de 2 ani de zile din momentul achizitionarii cartuselor Premium Toner si Cerneala distribuite de noi.

Foarte important de stiut pentru cei care pun pret pe calitatea producatorului original (OEM), este ca produsele Schwarz Toner ofera aceeasi calitate. Acestea fiind 100% produse OEM, sunt reciclate si readuse la standardele acestora, prin schimbarea totala a pieselor importante si mentinand calitatea prafului de toner. Din acest motiv utilizarea produselor Schwarz Toner nu afecteaza garantia echipamentului original. Va garantam ca utilizarea cartuselor ECO-OEM nu cauzeaza uzura prematura a echipamentului dumneavoastra.

Noi recomandam folosirea tonerelor ECO-OEM la standardele mai sus mentionate si OEM pentru a obtine calitatea mult dorita de fiecare consumator.