Skip to main content
0369 454 488 | 0786 481 478
0369 454 488
0786 481 478
Cosul de cumparaturi
 
 
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CARTUȘE ȘI ACCESORII
IMPRIMANTE ȘI COPIATOARE

Promotie 5% pentru Toate Tonerele Originale ECO

Garnatia promptitudinii

Garantia satisfactiei

Garantia produselor noastre

Garantia calitatii

Garantia de 200%

CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII

Garantia calitatii

Filozofia noastra este ca in ziua de astazi calitatea sa fie considerata ca fiind ceva natural. Asa trebuie sa fie si pentru clientii nostri.  Pentru a satisface aceste cerinte, controlul calitatii in timpul procesului de reciclare trebuie sa fie cea mai importanta preocupare si o sarcina fundamentala.

ISO 19752, ISO 19798, ISO 24711

ISO-19752, ISO-19798 si ISO-24711 sunt standarde industriale pentru reglementarea performantei de imprimare a casetelor de toner monocrome si color, precum si a patronelor de cerneala. Pana nu demult, producatorii de accesorii de imprimare aplicau diverse metode pentru determinarea performantei de imprimare, ceea ce le-a ingreunat clientilor comparatia dintre pietele individuale.

Standardul ISO stabileste diverse proceduri de verificare cu efect asupra performantei de imprimare si aplica proceduri statistice de analiza. Astfel, exista o procedura unitara pentru evaluarea calitatii cartuselor de toner, care este sustinuta, printre altele, si de Canon, Epson, HP si Lexmark.

Procedura de verificare conform ISO-19752, ISO-19798 si ISO-24711

·         Utilizarea unui documente de test standard (ISO-24712), imprimat intr-un mediu controlat cu setari de imprimare standard.

·         Se testeaza cel putin noua bucati din fiecare cartus, pana cand sunt recunoscute ca fiind goale de catre imprimanta, ceea ce permite estimarea corecta a performantei minime de imprimare cu siguranta statistica.

·         Cartusele si imprimantele utilizate corespund celor care sunt disponibile clientilor pe piata libera.

·         Determinarea clara a performantei de imprimare prin masurari, care stabilesc un criteriu de utilizare finala.

·         Pentru a exclude erorile cauzate de diferenta dintre imprimante se testeaza minim trei cartuse pe trei aparate diferite.

·         Intrucat oscilatiile de temperatura si umiditate au efect asupra imprimantei, mediul de imprimare este controlat si mentinut constant.

·         Datorita participarii la nivelul intregii branse, criteriile de test oglindesc obiectivitatea la realizarea unor standarde riguroase si fiabile.

Producatorul stabileste performanta de imprimare conform ISO-19752, ISO-19798 si ISO-24711 (certificate de SWISO) si astfel garanteaza o comparabilitate a producatorilor OEM.

Din acest motiv, printre altele, toate produsele noastre sunt testate individual inainte de a parasi productia. Aceasta garanteaza functionalitatea si calitatea la cele mai inalte asteptari.


ISO 14001

Protectia si mentinerea unui mediu intact se numara printre obiectivele principale ale companiei noastre. Noi avem in vedere acest lucru atat pentru produsele cat si pentru productia noastra. Deja din anul 2005 ne-am angajat in mod voluntar sa obtinem certificatul ISO-14001 si sa ne lasam verificati cu regularitate.

ISO-14001 este un standard acceptat la nivel international, care reglementeaza obiectele pentru mediu si respectarea tuturor cerintelor legale. Scopul acestui standard este acela de a crea un echilibru intre rentabilitate si protectia mediului.

Cel mai important aspect pe care se axeaza ISO-14001 este procesul de imbunatatire continua a serviciilor de mediu ale unei companii.

In baza cerintelor de calitate stricte, ISO-14001, in coroborare cu ISO-9001 si DIN-33870, cu alte certificari de mediu precum Nordic Swan, este echivalentul ingerului albastru.

Prin implementarea ISO-14001 am putut crea multe avantaje pentru mediul nostru, compania noastra si clientii nostri.

·         Respectarea tuturor prevederilor legale cu privire la protectia mediului;

·         Reducerea emisiilor, deseurilor si apelor uzate;

·         Economia de costuri prin intermediul manipularii orientate a resurselor;

·         Indeplinirea cerintelor clientilor cu privire la protectia mediului;

·         Promovarea unui comportament al angajatilor axat pe protectia mediului;

·         Imbunatatirea imaginii;

·         Atingerea obiectivelor de protectie a mediului stabilite de noi insine;

·         Sinergiile cu managementul calitatii noastre conform ISO-9001.

In intreaga lume, organizatiile pentru protectia mediului, partidele si autoritatile s-au implicat pentru a promova reciclarea, care reduce generarea de deseuri; se reutilizeaza si se recicleaza materiile vechi pentru a aduce o contributie benefica la protectia mediului.

Dar multi sunt de parere ca problemele poluarii mediului la nivel global sunt prea mari ca sa poata fi abordate de fiecare individ in parte. Noi suntem totusi convinsi ca ne putem aduce cu totii contributia si ca ne putem asuma raspunderea pentru viitor - iar acest lucru dorim sa-l subliniem cu certificatul de mediu conform ISO-14001.Productia de cartuse de toner pentru imprimante cu laser conform DIN-33870

Standardul DIN-33870 descrie criteriile prevazute pentru pregatirea si verificarea modulelor de toner alternative.

Scopul acestui standard este de a asigura aceeasi calitatea de imprimare si functionarea fara probleme pe intreaga durata de utilizare a modulelor.

In afara de aceasta, se iau in considerare si aspectele legate de mediu ale unei productii care sa economiseasca resurse.

Standardul cuprinde cerinte si constatari adecvate, care exclud riscurile asupra sanatatii utilizatorului in conditii de utilizare optime.

Etapele procesului de pregatire:

·         Verificarea masurii in care modulele de toner uzate mai pot fi refolosite;

·         Curatarea si demontarea modulelor;

·         Schimbul pieselor uzate;

·         Montajul final.

Cerinte pentru calitate:

·         Functionarea fara probleme pe intreaga durata de exploatare;

·         Intensitatea culorii negre corespunde originalului;

·         Copia este la fel cu originalul;

·         Adezivitatea tonerului corespunde modulului original.

Zero riscuri asupra sanatatii

·         Tonerul si componentele acestuia nu trebuie sa genereze riscuri asupra sanatatii in cazul unei utilizari in conditii optime. Pentru fiecare modul de toner pregatit, pentru tonerul utilizat se va prezenta si se va preda la cerere o fisa de siguranta pentru numarul de articol, conform directivei UE 91/155 EWG. In continuare, nu trebuie sa fie prezente substante cu efecte de modificare genetica.

Verificare

·         Tinand cont de procedura de verificare stabilita si de modelul de verificare care trebuie aplicat, cerintele definite se vor confirma prin teste.Chiar si la Chip-urile folosite de noi nu facem compromisuri, ele asigurand un confort impecabil utilizatorului, fara a sacrifica nici o functionalitate.

In ultimii ani, in industria Tonerelor sunt folosite Cipuri cu asteptari tehnice tot mai ridicate. Astazi, producatorii OEM se folosesc de cele mai avansate ASIC-Cip’s (Application Specific Integrate Circuit) precum si ultimele soft-uri . Prin folosirea unui astfel de Cip se pot monitoriza functiile imprimantei cum ar fi identificarea cartuselor de toner, indicatorii de nivel, indicatorul tonerului gol, informatii si alerte controlate, utilizatorul fiind constant informat de starea imprimantei si cartusului de toner. Spre deosebire de vechile modele de imprimante aproape toate cartusele noi sunt prevazute cu un asemenea Cip.

De asemenea, in practica se incarca pe Cipurile din cartusele de toner de catre OEM si asa numitul Firmware-Update. Daca Cipul folosit de furnizorii nostri nu ar fi capabil sa invete, acest lucru ar putea duce la probleme de compatibilitate. Din acest motiv folosim doar Cipuri care sunt capabile sa invete si nu sunt garantate sub nici un patent. Acestea vin asamblat direct in cartusul de toner si nu necesita o manipulare separata ori o resetare a acestuia. De regula, nu exista nici o diferenta intre Cipul folosit de noi si cel al producatorului original, din acest motiv utilizatorul nu renunta la nici un confort.

Anumite caracteristici, cum ar fi densitatea sau backgrounding-ul, pot fi modificate de catre utilizator prin meniul imprimantei in orice moment. Din acest motiv, Cipurile folosite de noi pot in principiu aceleasi lucru ca cele OEM.
Cu toate acestea, calitatea are pretul ei. Adesea se gasesc pe piata cartuse de toner importate din Asia care nu au Cip integrat, nu sunt resetate ori folosesc Cipuri patentate. Acest lucru duce din pacate la un disconfort pentru utilizator si nemultumire, motiv care se reflecta in cele din urma si asupra producatorilor seriosi si calitativi.

Toate componentele trebuie sa lucreze perfect impreuna si sa ofere o calitate cel putin la fel de buna ca produsul original. Controlul continuu al calitatii determina ca un produs finit furnizat pe site-ul nostru sa fie  pe deplin operational si sa coste o fractiune din costul initial.

Payment Mobilpay Payment Visa Electron Payment Master Card Payment Maestro
Comenzile pot fi făcute Non Stop. Asistența operatorilor nostri este asigurată de luni pana vineri între orele 8:00 - 17:00.
Vă mulțumim pentru ințelegere!