Vreautoner Logo
0369 454 488 | 0786 481 478
Suport tehnic de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 17:00

Retur cartuse / tonere

Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

 "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

VreauToner.ro este un magazin online ceea ce inseamna ca majoritatea comenzilor sunt livrate prin firma de curierat. Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin firma de curierat. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic (sunt deschise, marfa dezasamblata, defecta) vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. Mentionam faptul ca prin “firma de curierat” a nu se intelege “curier propriu” care este reprezentat al S.C. Schwarz Gruppe Int S.R.L. Curierul propriu permite si sta la dispozitia clientului in vederea verificarii produsului livrat. Acesta are obligatia, la cererea clientului, de a face proba produsului. In cazul in care acesta nu este conform, prezinta zgarieturi sau alte vicii de fabricatie, clientul are dreptul de a renunta la cumparare. Incheierea contractului are loc in momentul in care clientul a intrat in posesia continutului din comanda si nu la lansarea comenzii sau la confirmarea telefonica/automata de primire a acestei comenzi. Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de e-mail: [email protected]. Numai cererile scrise se vor lua in considerare. Produsul se returneaza exact ca in momentul primirii, fara lovituri, zgarieturi, inclusiv ambalajul, accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (daca este cazul). Produsul va fi returnat impreuna cu o copie a facturii. Produsul se va returna prin prezenta personala la sediul S.C. Schwarz Gruppe Int S.R.L. sau se va trimite prin firma de curierat rapid (de preferinta DPD, Urgent Cargusn si GLS), taxele de curier fiind suportate de catre client. Returnarea unui produs se poate face prin orice curier doreste clientul.

Adresa la care se depun/trimit produsele pentru retur este Strada Transilvaniei, nr.6, 555300 Cisnadie,  judetul Sibiu.

Program: Luni-Vineri intre orele 8:00-16:30. Produsele se vor returna in maxim 5 zile calendaristice de la primirea confirmarii de returnare.

 NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, desigilate;

- Produse aduse pe comenzi speciale.

Returnarea banilor se va face intr-un termen de maxim 30 de zile de la primirea returului. Pentru returnarile prin firma de curierat, returnarea banilor se poate face preferabil prin transfer bancar. Pentru produsele returnate la sediu, returnarea banilor se va face numai prin transfer bancar indiferent de modalitatea prin care a fost platit produsul la ridicare. In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.In cazul produselor achizitionate de la sediul firmei, livrate prin curier propriu sau a celor achizitionate pe persoana juridica (indiferent de metoda de livrare), produsele care nu au convenit clientului pot fi acceptate in custodie prin a fi puse la vanzare in stoc magazin si pe site la pretul de achizitie sau la un pret mai mic. Custodia se preia in urma unei fise de predare/primire semnata de ambele parti. Pretul de vanzare este dat de catre client si tot acesta decide daca vanzarea se poate face la un alt pret fata de achizitie. Contravaloarea produsului lasat in custodie se returneaza clientului, prin transfer bancar, in maxim 48 de ore de la data vanzarii. Retur DOAR: Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie in termen de 48 de ore de la receptie (daca nu a fost facuta proba) vor fi inlocuite (fara alte costuri - in limita stocului disponibil) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail de mai sus sau a prezentarii la sediul S.C. Schwarz Gruppe Int S.R.L. In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garantie, conform legii 449/2003. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).