Vreautoner Logo
0369 454 488 | 0786 481 478
Suport tehnic de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 17:00

Descrierea Calităţii Produselor

Intr-o lume ideala cum ar fi sa poti printa la calitatea cartusului original dar sa platesti cu 30-40% mai putin? 

Acolo unde culoarea este prioritatea, vă punem la dispoziţie, exclusiv în România, noua tehnologie patentată SCS Descrierea Calităţii Produselor® (Secondary Cleaning System), care depăşeste cu mult bariera calităţii dintre original şi eco-oem la tonerele color. Această invenţie introduce o nouă componentă a cartuşului, pe care produsul original nu o are, o rolă secundară care menţine PCR-ul curat, fără reziduuri. Tehnologia inovatoare SCS, singura alternativă calitativ superioară tonerele color OEM Virgine, este disponibilă pentru cartuşe din gamele HP şi Canon.

Protecția și conservarea unui mediu înconjurător sănătos este unul dintre principalele obiective ale companiei noastre, care se orientează spre valorile Reduce, Reuse, Recycle în cadrul procesului de producţie a tonerelor. 

Prin alegerea produselor noastre vă angajaţi direct în menţinerea unui mediu înconjurător mai curat. Cu fiecare toner laser Schwarz Toner utilizat, salvaţi folosirea şi procesarea a circa 2 litri de petrol pur necesari pentru unul nou.

Utilizarea produselor ECO-OEM nu afectează garanția juridică a producătorului de baza. Vă garantăm că utilizarea produselor noastre nu cauzează niciun fel de daune sau uzură prematură a echipamentului. Din acest motiv, toate produsele Schwarz-Toner  sunt  testate individual  înainte de a părăsi fabrica, garantând astfel funcționalitate și calitate la cele mai înalte așteptări.

Beneficiile clientilor datorita utilizarii cartuşelor Schwarz-Toner:

·        Sprijiniţi considerabil mediul înconjurător;

·        Reduceţi semnificativ costurile pentru consumabile;

·        Menţineţi calitatea ridicată a printului;

·        Colaborați cu o companie Europeană de top şi un lider de piaţă în domeniu.

·        Nu riscati nici un moment deteriorarea imprimantei

Un produs ECO-OEM respectă drepturile de patentare ale originalului, menţine calitatea acestuia şi chiar o depăşeşte. Un produs compatibil este o copie mai slabă, al cărei singur argument este preţul redus, obţinut prin rabatul de la calitate.

Tonerele ecologice Schwarz Toner, sunt remanufacturate dintr-un toner OEM. Procesul se deosebeşte de la producător la producător, inclusiv în privinţa materialelor folosite, rezultând astfel tonere diferite din punct de vedere calitativ şi al capacităţii de imprimare. Tonerele ECO-OEM Schwarz Toner respectă directive foarte precise privind calitatea. Componentele sunt testate în prealabil în propriul laborator asigurând o performanţă constantă similară produselor OEM.

Procesul de producţie cuprinde verificarea şi înlocuirea componentelor importante, spre exemplu cilindrul fotoconductor, lamelă, cilindrii de încărcare şi magnetici. Unul din reperele definitorii din procesul de imprimare este cilindrul fotoconductor. Pe piaţa componentelor pentru ECO-logizatori există cilindrii cu un strat mai dur şi implicit mai rezistent decât produsele OEM. Pentru a asigura o calitate comparabilă cu a unui toner OEM, folosim exclusiv cilindrii noi.

Fiecare toner este verificat în timpul procesului de producţie şi la sfârşit supus unui test de imprimare pentru a asigura respectarea standardelor înalte privind calitatea imprimării. Tonerele Schwarz Toner şi centrele de productie sunt certificate ISO: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, Nordic Swan, LGA si Blauer Engel.

Fără îndoială, cartușele de toner compatibile și contrafăcute sunt foarte ieftine, însă trebuie să va întrebați:

Vă doriţi un print calitativ sau doar un print ce nu conteaza, important sa se vada ceva?

În ultimii ani a existat un aflux de tonere noi şi contrafăcute pe piaţa europeană, în special de când SUA a intervenit împotriva producătorilor de asemenea produse, care încalcă brevetele – şi asta pe cale legală. Ca rezultat, aceşti producători s-au îndreptat spre Europa, cu precădere Europa de Est.

Cele 5 tipuri de consumabile pentru print:

 1. TONER ORIGINAL - OEM VIRGIN - ECHIPAMENT ORIGINAL (OEM - Original Equipment Manufacturer)

 - Este un cartuș de toner nou fabricat de același producător al imprimantei.

 - Avantaje: calitate de top, certificat, legal, performanţă verificată & perfect compatibil cu echipamentul, păstrează garanţia.

 2. TONER REMANUFACTURAT – ecologic ECO-OEM

 - Este un cartuș OEM folosit, care a fost recondiționat – ecologizat printr-un proces riguros  menit să îmbunătăţească produsul original sau chiar să-l depăşească:

 - Dezasamblat;

 - Curățat;

 - Alimentat cu toner;

 - Mai mult de 75% din componentele interne sunt înlocuite cu altele noi, de ex. tamburul;

 - Asamblat și testat.

 Avantaje: calitate de top, este certificat, este perfect legal, performanţă verificată şi este perfect compatibil cu echipamentul, păstrează garanţia .

 3. TONER COMPATIBIL

Este un cartuș de toner nou fabricat de o companie, alta decât producătorul original al imprimantei și vândut sub numele-marca acestei companii.

Avantaj: pretul mic

Dezavantaje: calitate mică şi medie, des ilegal, performanţa des neverificată, des incompatibilitate de toner, nu menţine garanţia.

4. TONER REUMPLUT - REFILL:

Este un cartuș de toner OEM sau compatibil care a fost reumplut cu toner și a fost resigilat:

 - Procedura de curățare este de calitate slabă sau deloc;

 - Sunt folosite componentele vechi;

 - Reîncărcarea cu toner nespecific, de calitate slaba;

 - Calitate de imprimare de proasta calitate.

 - Sigilare necorespunzatoare in zona de refill

 - Periculoase pentru sanatatea persoanei ce printeaza si pentru mediu. Datorita sigilarii precare a cartusului, praful fin de toner degajat in aerul respirat din incapere in momentul printarii, devine extrem de toxic pentru cel sau cea care foloseste imprimanta. Studiile au aratat faptul ca persoanele ce au petrecut timp indelungat intr-o astfel de incapere au dezvoltat in proportie de 82% boli ale aparatului respirator. 

Dezavantaje: calitate inferioară, necertificat, performanţa neverificată, incompatibilitate la toner, nu menţine garanţia.

Problema la produsele reumplute este: calitatea slabă a imprimării, numărul scăzut de pagini printate, necesitatea service-ului des, nu există niciun fel de test, nu se schimbă piesele, sunt refilate de obicei de firme mici in conditii total necorespunzatoare si periculoase pentru sanatatea lor.

5. TONER FALSIFICAT/ CONTRAFĂCUT / CLONĂ:

Este un cartuș de toner sau cerneala nou fabricat de o companie necunoscută, alta decât producătorul imprimantei și vândut sub numele de marcă OEM.

Dezavantaje: ilegal, calitate slabă, performanţă des neverificată, incompatibilitate la toner, vânzarea frauduloasă și etichetarea falsă.

Pentru a vă face decizia cât mai uşoară v-am făcut o analiză comparativă a preţurilor actuale între ECO-OEM Schwarz - Toner vs. Refill vs. Compatibil.

Mai jos, o comparaţie detaliată:

Premium ECO-OEM Schwarz Toner

Refill

Compatibil (Copie)

OEM consumat

 OEM consumat

Produs în China

Se schimbă piesele

Nu se schimbă piese

Des, ilegal şi fără drept de patentare

Teste ISO 9001/14001

Nu există teste

Nu există teste

Calitate I

Calitatea III

Calitatea IV -V

Preţ 45 – 60 euro

Preţ 25 – 35 euro

Preţ 15 – 20 euro

Produs legal-garantat

Nu există garanţii

Nu există garanţii