Vreautoner Logo
0369 454 488 | 0786 481 478
Suport tehnic de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 17:00

Concept

Cartuse / tonere pentru imprimante intr-un concept cu totul nou: ecologic!

Arhitectura brandului VREAU TONER

Principiile dupa care ne desfasuram activitatea in vederea atingerii scopului nostru, sunt derivate din valorile noastre fundamentale:

Eficienta 

Eficienta lucrului facut bine nu trebuie ignorat. Acesta este unul din principalele principii dupa care ne ghidam la Vreau Toner. Prin controlul centralizat al activitatilor noastre devine posibila o masurare cantitativa si calitativa a serviciilor. Organizarea ne permite sa raspundem rapid la problemele si cerintele clientilor. Avand o echipa dedicata, realizam o optimizare continua a costurilor si in acelasi timp o imbunatatire a calitatii serviciilor. 

Progres

Suntem constienti de necesitatea adaptarii permanente la economia mondiala, extrem de dinamica, din ziua de azi si suntem astfel, up to date cu ultimele solutii si produse aparute in bransa. Tinem pasul cu tehnologia si actualizam zilnic platforma Vreau Toner.

Diversitate

Vreau Toner este o platforma dedicata serviciilor si produselor pentru print.

Cu peste 15 000 de articole si servicii in online, ne mandrim cu o diversitate categorica in domeniul printingului office. Din acest motiv castigam in fiecare zi clienti pe care reusim sa-i fidelizam. Prin diversitate putem oferii clientilor nostri cel mai bun raport calitate-pret si un plus de valoare. Suntem atenti in a ne concentra fortele si a actiona in conformitate cu moto-ul "perfectiunea nu consta in cantitate, ci in calitate." Produsele NOASTRE sunt 100% fabricate in UE la standardele inalte ale comunitatii Europene.