Skip to main content
0369 454 488 | 0786 481 478
0369 454 488
0786 481 478
Cosul de cumparaturi
 
 
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CARTUȘE ȘI ACCESORII
IMPRIMANTE ȘI COPIATOARE

Promotie 5% pentru Toate Tonerele Originale ECO

Garnatia promptitudinii

Garantia satisfactiei

Garantia produselor noastre

Garantia calitatii

Garantia de 200%

CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII

Concept

Trei valori esentiale: eficacitate, progres, specializare

Cartuse / tonere pentru imprimante intr-un concept cu totul nou: ecologic!

MODELUL  VREAU TONER

Principiile dupa care ne desfasuram activitatea  in vederea atingerii scopului nostru, sunt derivate din valorile noastre corporative:

EFICACITATE

In toate activitatile noastre avem in vedere factorul de succes  „timp“. Prin controlul centralizat al activitatilor noastre  devine posibila o masurare cantitativa si calitativa a serviciilor. Organizarea noastra eleganta, sofisticata  ne permite sa raspundem rapid la problemele clientilor si angajatilor. Avand  multe persoane de contact responsabile pe clienti, vom realiza o optimizare continua a costurilor si in acelasi timp o  imbunatatire a calitatii serviciilor.

PROGRES

Suntem constienti de necesitatea  reorientarii  permanente in economia mondiala dinamica din ziua de azi si suntem dispusi la aceasta. Cu ajutorul informatiilor si a cadrului intern stabilit suntem atenti intotdeauna sa coordonam cerintele mediului inconjurator si potentialul companiei noastre.  Astfel, putem tine pasul cu progresele tehnologice si le putem oferi  clientilor nostri din domeniul perifericelor IT  produse si servicii noi in mod constant.

SPECIALIZARE

Multe companii si multi clienti se simt supra solicitati de piata suprasaturata de produse din ziua de azi. De aici apare si sarcina complexă de a fi  „in top“ in multe domenii. Prin specializare  ne putem servi mai bine clientii nostri si in acest fel vom obtine cel mai bun raport calitate-pret si un plus de valoare. Suntem atenti in a ne concentra fortele si a actiona  in conformitate cu moto-ul "perfectiunea nu consta in cantitate, ci in calitate." Produsele NOASTRE sunt 100 % fabricate in UE la standardele inalte ale comunitati Europene.

Payment Mobilpay Payment Visa Electron Payment Master Card Payment Maestro
Comenzile pot fi făcute Non Stop. Asistența operatorilor nostri este asigurată de luni pana vineri între orele 8:00 - 17:00.
Vă mulțumim pentru ințelegere!