Vreautoner Logo
0369 454 488 | 0786 481 478
Suport tehnic de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 17:00

CAMPANIE CUMPARA 18 TONERE LA PROMOTIE

REGULAMENT CAMPANIE

Campania HP LaserJet Pro M451nw se adreseaza persoanelor juridice cat si celor private.

Toate produsele bonus sunt noi, sigilate si sunt insotite de certificatul de garantie al producatorului. Daca cumva, din anumite motive, acel produs cadou nu se mai fabrica va fi oferit unul similar (caracteristici tehnice similare).

Tonerele pe care le achizitionati trebuie sa faca parte din promotia la care doriti sa participati. Pentru a verifica acestea intra la sectiunea – TONERE AFLATE IN PROMOTIE – din josul paginii fiecarei campanii in desfasurare.

Click pentru a vedea tonerele aflate in promotie

Campania se desfasoara doar pe Tonerele ECO-OEM care se vand pe site-ul nostru si aflate in promotie. Acestea pot fi oricare din produsele mentionate in promotie si nu trebuie sa fie de un singur model.

Campaniile sunt valabile in limita stocului disponibil. In momentul in care va inscrieti la campania dorita vom rezerva produsele dvs. Produsul bonus oferit gratuit este livrat numai dupa ce facturile de achizitie sunt achitate integral si numarul de Tonere din campanie este atins.

Chiar daca nu achizitionati toate produsele odata, ele pot fi achizitionate in mai multe etape, dar maxim in 6 luni de zile de la prima achizitie.

-          va fi incheiat un contract de furnizare care va avea ca si anexa campania valabila la momentul semnarii

-          daca in intervalul dintre prima si ultima comanda echipamentul vizat de client nu mai face parte din campanie ori nu se mai gaseste pe piata fiind EOL (end of life) atunci va fi oferit unul cu caracteristici similare

Dupa ce o sa fie atins numarul de tonere cuprins in cadrul ofertei noastre si facturile achitate integral noi o sa va transmitem produsul Bonus.

Produceti documente color de calitate profesionala cu usurinta si rapid. Se integreaza nemijlocit in reteaua de birou sau in reteaua wireless de domiciliu. Economisiti hartie prin imprimari fata-verso automate si imprimati practic de oriunde cu HP ePrint.

Beneficiati de inalta productivitate cu viteze de imprimare excelente si culori de calitate profesionala.

- Cresteti productivitatea si economisiti timp cu viteze de imprimare de pana la 20 ppm A4.

- Produceti text clar, detaliat si culori precise, constant, cu HP ImageREt 3600 si cu cartusele de toner HP LaserJet originale.

- Concepeti si produceti la sediu materiale de marketing color pe o gama de suporturi de dimensiuni de la 8,9 x 12,7 cm (3,5 x 5 inchi) pana la 21,6 x 35,6 cm (8,5 x 14 inchi).

- Imprimati documente convenabil: obtineti acelasi cost pe pagina alb-negru ca al unei imprimante HP LaserJet alb-negru.

Specificatii:

http://store.hp.com/us/en/pdp/hp-laserjet-pro-400-color-printer-m451nw