Vreautoner Logo
0369 454 488 | 0786 481 478
Suport tehnic de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 17:00

PROCES ECOLOGIC LA TONERELE LASER


Tonere / cartuse laser ECOLOGICE - inspectie
1.Inspectia materiei prime

     Toate materialele primite: tobe, toner, lame, PCR, role magnetice, etc. sunt verificate comparativ cu standardele stricte inainte de a ajunge la etajul de productie.

Tonere / cartuse laser ECOLOGICE - sortare
2. Sortare & clasificare

     Toate cartusele goale sunt sortate si clasificate. Numai cartusele goale premium sunt folosite pentru a asigura o calitate optima.

Tonere / cartuse laser ECOLOGICE - reciclare
3. Recicleaza

      Toate materialele de ambalare, dozatoarele uzate second-hand si componentele neconforme sunt dezasamblate si reciclate.

Tonere / cartuse laser ECOLOGICE - curatare
4. Dezasamblare & curatare

 Cartusele goale sunt atent dezasamblate si curatate folosind un know-how. Prin automatizare, cu precizie noi desfacem rezervorul tonerului folosind echipament adecvat iar apoi pentru faza de etansare folosim tot echipament special conceput.

Tonere / cartuse laser ECOLOGICE - umplere
5. Umplere auto - digitala

        Prin utilizarea echipamentelor automate de umplere, pe care noi le dezvoltam in-house, fiecare cartus este umplut exact pana la greutatea specificata . Rezervoarele tonerului sunt umplute cu praf de toner premium, care din punct de vedere tehnic este adaptat la OPC (tambur) pentru randamentul optim de performanta al imprimantei.

Tonere / cartuse laser ECOLOGICE - etansare
6. Etansarea

        Fiecare rezervor de toner este etansat cu un sigiliu stil OEM. Procesul nostru de etansare de calitate asigura un cartus etans care este usor de instalat de catre consumator.

Tonere / cartuse laser ECOLOGICE - asamblare
7. Asamblare

      Fabrica noastra i-a instruit pe tehnicieni sa asambleze cartusele cu componente compatibile OEM (pana la 75% componente noi sunt folosite in fiecare cartus). Procesul de asamblare include instalarea unui tambur de pre-calificare, lamela, lama doctor, PCR si role magnetice.

Tonere / cartuse laser ECOLOGICE - testare
8. Post-Testare 100%

      Fiecare cartus este post-testat folosind teste standard pentru industria de imprimare pentru a asigura performante deosebite si de calitate.

Tonere / cartuse laser ECOLOGICE - ambalare
9. Ambalare

       Toate cartusele primesc o inspectie finala pentru a se asigura ca acestea sunt conforme cu standardele noastre de calitate stricte. Cartusele sunt curatate, lustruite, sigilate la cald, intr-un sac rezistent static si cutie. Un set complet de instructiuni si informatii de garantie este inclus.

Tonere / cartuse laser ECOLOGICE - control calitate
10. Controlul calitatii

      Fiecare pas in procesul nostru de productie este monitorizat de experti dedicati controlului calitatii. Fiecare pas in procesul de productie este supus inspectiei periodice la fata locului, pentru a garanta ca produsele Vreau-Toner vor raspunde asteptarilor consumatorului.