Vreautoner Logo
0369 454 488 | 0786 481 478
Suport tehnic de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 17:00

DESCRIEREA CALITĂŢII PRODUSELOR

Descrierea Calităţii Produselor

Acolo unde culoarea este prioritatea, vă punem la dispoziţie, exclusiv în România, noua tehnologie patentată SCSDescrierea Calităţii Produselor® (Secondary Cleaning System), care depăşeste cu mult bariera calităţii dintre original şi rebuilt la tonerele color. Această invenţie introduce o nouă componentă a cartuşului, pe care produsul original nu o are, o rolă secundară  care menţine PCR-ul curat, fără reziduuri. Tehnologia inovatoare SCS, singura alternativă calitativ superioară tonerele color OEM-Virgine, este disponibilă pentru cartuşe din gamele HP şi Canon.

Protecția și conservarea unui mediu înconjurător sănătos este unul dintre principalele obiective ale companiei noastre, care se orientează spre valorile Reduce, Reuse, Recycle în cadrul procesului de producţie a tonerelor.  

Prin alegerea produselor noastre vă angajaţi direct în menţinerea unui mediu înconjurător mai curat. Cu fiecare cartuş laser Schwarz-Toner utilizat, salvaţi folosirea şi procesarea a circa 2 litri de petrol pur necesari pentru unul nou.

Utilizarea produselor OEM-Rebuilt nu afectează garanția juridică a producătorului de baza. Vă garantăm că utilizarea produselor noastre nu cauzează niciun fel de daune sau uzură prematură a echipamentului. Din acest motiv, toate produsele Schwarz-Toner  sunt  testate individual  înainte de a părăsi fabrica, garantând astfel funcționalitate și calitate la cele mai înalte așteptări.

Beneficiile unui cartuş Schwarz-Toner sunt cât se poate de evidente:

 • Sprijiniţi mediul înconjurător;
 • Reduceţi semnificativ costurile materialelor consumabile;
 • Menţineţi calitatea ridicată a printului;
 • Colaborați cu o firmă Europeană de top şi un lider de piaţă în domeniu.

Un produs OEM – Rebuilt respectă drepturile de patentare ale originalului, menţine calitatea acestuia şi chiar o depăşeşte. Un produs compatibil este o copie mai slabă, al cărei singur argument este preţul redus, obţinut prin rabatul de la calitate.

Tonerele ECO-OEM sunt produse dintr-un toner OEM. Procesul se deosebeşte de la producător la producător, inclusiv în privinţa materialelor folosite, rezultând astfel tonere diferite din punct de vedere calitativ şi al capacităţii de imprimare. Tonerele ECO - OEM Schwarz - Toner respectă directive foarte precise privind calitatea. Componentele sunt testate în prealabil în propriul laborator asigurând o performanţă constantă similară produselor OEM.

Procesul de producţie cuprinde verificarea şi înlocuirea componentelor importante, spre exemplu cilindrul fotoconductor, lamelă, cilindrii de încărcare şi magnetici. Unul din reperele definitorii din procesul de imprimare este cilindrul fotoconductor. Pe piaţa componentelor pentru ECO-logizatori există cilindrii cu un strat mai dur şi implicit mai rezistent decât produsele OEM. Pentru a asigura o calitate comparabilă cu a unui toner OEM, folosim exclusiv cilindrii noi.

Fiecare toner este verificat în timpul procesului de producţie şi la sfârşit supus unui test de imprimare pentru a asigura respectarea standardelor înalte privind calitatea imprimării. Tonerele Schwarz - Toner şi centrele de productie sunt certificate ISO: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, Nordic Swan, LGA si Blauer Engel.

În calitate de lider de piaţa mondială, Schwarz Gruppe Int dispune de cele mai avansate aparaturi de producţie din domeniu – inclusiv tehnica proprie robotizată şi automatizări. Cele 7 instalaţii de producţie proprii se află în America de nord, America Latină, Asia şi Europa. Toate instalaţiile sunt certificate conform ISO 9001:2008. Ţelul nostru este ca, utilizând un proces de producţie simplu şi eficient, să producem produse de calitate superioară la un raport corespunzător preţ - calitate.

Fără îndoială, cartușele de toner compatibile și contrafăcute sunt foarte ieftine, însă trebuie să întrebați:

                Oare chiar vă doriţi  tonere compatibile sau clone?

În ultimii ani a existat un aflux de tonere noi şi contrafăcute pe piaţa europeană, în special de când SUA a intervenit împotriva producătorilor de asemenea produse, care încalcă brevetele – şi asta pe cale legală. Ca rezultat, aceşti producători s-au îndreptat spre Europa,  cu precădere asupra Europei de Est unde respectul proprietăţii intelectuale nu este foarte accentuat.  


Pentru a explica pe scurt ce este disponibil pe piață în ceea ce privește categoriile de produse, clasificăm calitatea produsul în 5 tipuri diferite:

1. TONER ORIGINAL - OEM VIRGIN - ECHIPAMENT ORIGINAL (OEM - Original Equipment Manufacturer):

Este un cartuș de toner nou fabricat de același producător al imprimantei.

Avantaje: calitate de top, certificat, legal, performanţă verificată & perfect compatibil cu echipamentul, păstrează garanţia.

eng.: original cartridgeOEM cartridge.

2. TONER REMANUFACTURAT - ECO-OEM:

Este un cartuș OEM folosit care a fost recondiționat – ecologizat printr-un proces riguros  menit să îmbunătăţească produsul original sau chiar să-l depăşească:

 • Dezasamblat sau Dezmembrat;
 • Curățat;
 • Umplut cu toner;
 • Mai mult de 75% din componentele interne sunt înlocuite cu noi componente, de ex. tambur nou;
 • Asamblat și testat.

Avantaje: calitate de top, este certificat, este perfect legal, performanţă verificată şi este perfect compatibil cu echipamentul, păstrează garanţia.

eng.: remanufactured cartridge, refurbished cartridge.

3. TONER COMPATIBIL:

Este un cartuș de toner nou fabricat de o companie, alta decât producătorul original al imprimantei și vândut sub numele-marca acestei companii.

Dezavantaje: calitate mică şi medie, des ilegal, performanţa des neverificată, des incompatibilitate de toner, nu menţine garanţia.

eng.: compatible cartridgenon-OEM cartridge.

4. TONER REUMPLUT - REFILL:

Este un cartuș de toner OEM sau compatibil care a fost reumplut cu toner și a fost resigilat, urmând un proces invaziv pentru mediu:

 • Procedura de curățare este de calitate slabă sau deloc;
 • Nu există componente noi interne;
 • Reîncărcarea cu cerneală generică - Toner nespecific;
 • Calitate de imprimare de multe ori neconfirmată.

Dezavantaje: calitate inferioară, necertificat, performanţa neverificată, incompatibilitate la toner, nu menţine garanţia.

5. TONER FALSIFICAT/ CONTRAFĂCUT / CLONĂ:

Este un nou cartuș de toner fabricat de o companie necunoscută, alta decât producătorul imprimantei și vândut sub numele de marcă OEM.

Dezavantaje: ilegal, calitate slabă, performanţă des neverificată, incompatibilitate la toner, vânzarea frauduloasă și etichetarea falsă.


Pentru a vă face decizia cât mai uşoară v-am făcut o analiză comparativă a preţurilor actuale între ECO-OEM Schwarz - Toner vs. Refill vs. Compatibil.

Problema la produsele reumplute este: calitatea slabă a imprimării, numărul scăzut de pagini printate, necesitatea service-ului des, nu există niciun fel de test, nu se schimbă piesele.

          Mai jos, o comparaţie detaliată:

Premium ECO-OEM Schwarz Toner

Refill

Compatibil (Copie)

OEM consumat

 OEM consumat

Produs în China

Se schimbă piesele

Nu se schimbă piese

Des, ilegal şi fără drept de patentare

Teste ISO 9001/14001

Nu există teste

Nu există teste

Calitate I

Calitatea III

Calitatea IV -V

Preţ 45 – 60 euro

Preţ 25 – 35 euro

Preţ 15 – 20 euro

Produs legal-garantat

Nu există garanţii

Nu există garanţii

 


CUM SĂ DIFERENŢIAŢI PRODUSUL REMANUFACTURAT ȘI UN NOU CONSTRUIT DE O CLONĂ:

1. Prețul - este cea mai mare ofertă pentru produsul non-remanufacturat - acestea sunt de obicei destul de ieftine!

2. Disponibilitate nouă a produselor - remanufacturătorii rareori pot obține o cantitate suficientă de nuclee OEM în primele 12 luni de la lansarea OEM pentru a permite o consecvență remanufacturarea ca produs OEM nu va avea suficient timp pentru a curge prin sistem. Prin urmare, dacă devin disponibile volume mari de produse non-OEM în acest interval de timp, cel mai probabil să fie contrafăcut.

3. Aspect - diferențe subtile de formă și profil datorate procesului de turnare din plastic vor indica deseori dacă un cartuș este reproiectat sau nou construit.

Produsul Premium ECO-OEM ORIGINAL - Schwarz - Toner - care se va diferenţia prin culoarea ALBASTRU.

Produsul Eco - Line - care se va diferenţia prin culoarea VERDE.

Produsul OEM Virgin - care se va diferenţia prin culoarea PORTOCALIU.

Produsul Compatibil - care se va diferenţia prin culoarea MOV.