0369 454 488 | 0786 481 478
0369 454 488
0786 481 478
Cosul de cumparaturi
 
 
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CARTUȘE ȘI ACCESORII
IMPRIMANTE ȘI COPIATOARE

Promotie 5% pentru Toate Tonerele Originale ECO

Garnatia promptitudinii

Garantia satisfactiei

Garantia produselor noastre

Garantia calitatii

Garantia de 200%

CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII

Suport tehnic

Probleme cu imprimanta? Gata cu nervii. Apelezi la un Service profesional pentru imprimante si copiatoare

Service profesional imprimante si copiatoare

Apeleaza la un Service Profesional !

Solutiile Schwarz Gruppe Int ofera nu numai tehnologie si echipamente de top, ci le si creste valoarea prin service si suportul tehnic oferit clientilor.

Echipa noastră de Service şi Suport Tehnic pentru imprimante si copiatoare este entuziastă, orientată spre client, în continuă dezvoltare profesională, si va ofera servicii de calitate oriunde în ţară, într-un timp record, alături de parteneri strategici.

Având în spate o experienţă de peste 15 ani pe diverse mărci de echipamente, răspundem prompt şi exact cerinţelor de service.

Cere oferta AICI !

In prezent, echipa Schwarz Gruppe Int are oameni de service si analisti care dispun de cunostinte si instrumente avansate tehnologic, in scopul de a pune in functiune noi echipamente si de a mentine la parametrii optimi de functionare imprimantele si copiatoarele deja distribuite pe piata. Observarea si analiza parcului de print se face zilnic, de catre specialistii nostri, pentru a tine actualizata starea imprimantelor si copiatoarelor, a livra consumabile la timp, a furniza piesele necesare si dpentru a le depana in timp util.

In urma analizelor putem preconiza durata de viata ramasa a pieselor si consumabilelor, putand astfel sa asiguram stocul pentru un timp de raspuns cat mai scurt la solicitarile clientilor.

Apelezi la un Service profesional pentru orice imprimante si copiatoare

In ideea de a satisface o gama cat mai larga de clienti, Schwarz Gruppe Int ofera atat diverse modalitati de service si mentenanta: On-call, Lunar sau Trimestrial, cat si o gama completa de piese pentru o varietate de echipamente de print.

Componente - Service profesional pentru orice imprimante si copiatoare

Servicii oferite de Schwarz Gruppe Int in cadrul departamentului de Service: revizii imprimante, mentenanta imprimante, diagnosticare imprimante, reparatii imprimante, inlocuiri fuser, inlocuiri piese, curatare scanner, reparatii laser, aspirare interior, curățare sistem optic, lubrifiere sisteme mecanice, curațare și reglare unitate imagine, inlocuire role, sisteme transport hârtie, unitate fixare, sisteme alimentare cu hârtie, curățare pinioane, rulmenți, ambreiaje, unitate toner, corotroni, senzori, registrație, curățare contacte electrice HVPS, LVPS, verificare ROS, conectori, setări electronice, calibrări culoare/contrast, instalari echipamente, instruire utilizare echipamente print.

Service profesional pentru orice marca de imprimanta si copiator

Service profesional HP Business Partner (imprimante si copiatoare)

Cere oferta AICI !

INTRODUCEREA CARTUSULUI

INTRODUCEREA CARTUSULUI

Vizualizeaza aici un video detaliat despre cum sa introduci, simplu si eficientm tonerul tau in imprimanta.
mai multe detalii
RECLAMATII

RECLAMATII

Accesează aici formularul pentru reclamații. Îl poți completa cu problemele tale și noi ne asigurăm că le rezolvăm!
mai multe detalii
Comenzile pot fi făcute Non Stop. Asistența operatorilor nostri este asigurată de luni pana vineri între orele 8:00 - 17:00.
Vă mulțumim pentru ințelegere!