Skip to main content
0369 454 488 | 0786 481 478
0369 454 488
0786 481 478
Cosul de cumparaturi
 
 
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CARTUȘE ȘI ACCESORII
IMPRIMANTE ȘI COPIATOARE

Promotie 5% pentru Toate Tonerele Originale ECO

Garnatia promptitudinii

Garantia satisfactiei

Garantia produselor noastre

Garantia calitatii

Garantia de 200%

CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII

Suport tehnic

Probleme cu imprimanta? Gata cu nervii. Apelezi la un Service profesional pentru imprimante si copiatoare

Service profesional imprimante si copiatoare

Apeleaza la un Service Profesional !

Soluţiile Schwarz Gruppe Int oferă nu numai tehnologie şi echipamente de top, ci le şi creşte valoarea prin service şi suportul tehnic oferit clienţilor.

Echipa noastră de Service şi Suport Tehnic pentru imprimante şi copiatoare este entuziastă, orientată spre client, în continuă dezvoltare profesională, şi vă oferă servicii de calitate oriunde în ţară, într-un timp record, alături de parteneri strategici.

Având în spate o experienţă de peste 20 ani pe diverse mărci de echipamente, răspundem prompt şi exact cerinţelor de service.

În prezent, echipa Schwarz Gruppe Int are oameni de service şi analişti care dispun de cunoştinte şi instrumente avansate tehnologic, în scopul de a pune în funcţiune noi echipamente şi de a menţine la parametrii optimi de funcţionare imprimantele şi copiatoarele deja distribuite pe piaţă. Observarea şi analiza parcului de print se face zilnic, de către specialiştii noştri, pentru a ţine actualizată starea imprimantelor şi copiatoarelor, a livra consumabile la timp, a furniza piesele necesare şi pentru a le depana în timp util.

În urma analizelor putem preconiza durata de viaţă rămasă a pieselor  şi consumabilelor, putând astfel să asigurăm stocul pentru un timp de răspuns cât mai scurt la solicitările clienţilor.

Apelezi la un Service profesional pentru orice imprimante si copiatoare

În ideea de a satisface o gamă cât mai largă de clienţi, Schwarz Gruppe Int oferă atât diverse modalităţi de service şi mentenanţă: On-call, Lunar sau Trimestrial, cât şi o gamă completă de piese pentru o varietate de echipamente de print.

Componente - Service profesional pentru orice imprimante si copiatoare

Servicii oferite de Schwarz Gruppe Int în cadrul departamentului de Service: revizii imprimante, mentenanţă imprimante, diagnosticare imprimante, reparaţii imprimante, înlocuiri fuser, înlocuiri piese, curăţare scanner, reparaţii laser, aspirare interior, curățare sistem optic, lubrifiere sisteme mecanice, curațare și reglare unitate imagine,  înlocuire role, sisteme transport hârtie, unitate fixare, sisteme alimentare cu hârtie, curățare pinioane, rulmenți, ambreiaje, unitate toner, corotroni, senzori, registrație, curățare contacte electrice HVPS, LVPS, verificare ROS, conectori, setări electronice, calibrări culoare/contrast, instalări echipamente, instruire utilizare echipamente print.

Service profesional pentru orice marca de imprimanta si copiator

INFO QR-CODE - SOLICITARE SERVICE

Aceasta sectiune descrie serviciul nou oferit prin QR-Code clientilor pe partea de Service Imprimante
mai multe detalii
INTRODUCEREA CARTUSULUI

INTRODUCEREA CARTUSULUI

Vizualizeaza aici un video detaliat despre cum sa introduci, simplu si eficientm tonerul tau in imprimanta.
mai multe detalii
RECLAMATII

RECLAMATII

Accesează aici formularul pentru reclamații. Îl poți completa cu problemele tale și noi ne asigurăm că le rezolvăm!
mai multe detalii
Payment Mobilpay Payment Visa Electron Payment Master Card Payment Maestro
Comenzile pot fi făcute Non Stop. Asistența operatorilor nostri este asigurată de luni pana vineri între orele 8:00 - 17:00.
Vă mulțumim pentru ințelegere!