Vreautoner Logo
0369 454 488 | 0786 481 478
Suport tehnic de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 17:00

Suport tehnic

Service profesional imprimante si copiatoare

Apeleaza la un Service Profesional !

Soluţiile Schwarz Gruppe Int oferă nu numai tehnologie şi echipamente de top, ci le şi creşte valoarea prin service şi suportul tehnic oferit clienţilor.

Echipa noastră de Service şi Suport Tehnic pentru imprimante şi copiatoare este entuziastă, orientată spre client, în continuă dezvoltare profesională, şi vă oferă servicii de calitate oriunde în ţară, într-un timp record, alături de parteneri strategici.

Având în spate o experienţă de peste 20 ani pe diverse mărci de echipamente, răspundem prompt şi exact cerinţelor de service.

În prezent, echipa Schwarz Gruppe Int are oameni de service şi analişti care dispun de cunoştinte şi instrumente avansate tehnologic, în scopul de a pune în funcţiune noi echipamente şi de a menţine la parametrii optimi de funcţionare imprimantele şi copiatoarele deja distribuite pe piaţă. Observarea şi analiza parcului de print se face zilnic, de către specialiştii noştri, pentru a ţine actualizată starea imprimantelor şi copiatoarelor, a livra consumabile la timp, a furniza piesele necesare şi pentru a le depana în timp util.

În urma analizelor putem preconiza durata de viaţă rămasă a pieselor  şi consumabilelor, putând astfel să asigurăm stocul pentru un timp de răspuns cât mai scurt la solicitările clienţilor.

Apelezi la un Service profesional pentru orice imprimante si copiatoare

În ideea de a satisface o gamă cât mai largă de clienţi, Schwarz Gruppe Int oferă atât diverse modalităţi de service şi mentenanţă: On-call, Lunar sau Trimestrial, cât şi o gamă completă de piese pentru o varietate de echipamente de print.

Componente - Service profesional pentru orice imprimante si copiatoare

Servicii oferite de Schwarz Gruppe Int în cadrul departamentului de Service: revizii imprimante, mentenanţă imprimante, diagnosticare imprimante, reparaţii imprimante, înlocuiri fuser, înlocuiri piese, curăţare scanner, reparaţii laser, aspirare interior, curățare sistem optic, lubrifiere sisteme mecanice, curațare și reglare unitate imagine,  înlocuire role, sisteme transport hârtie, unitate fixare, sisteme alimentare cu hârtie, curățare pinioane, rulmenți, ambreiaje, unitate toner, corotroni, senzori, registrație, curățare contacte electrice HVPS, LVPS, verificare ROS, conectori, setări electronice, calibrări culoare/contrast, instalări echipamente, instruire utilizare echipamente print.

Service profesional pentru orice marca de imprimanta si copiator