Skip to main content
0369 454 488 | 0786 481 478
0369 454 488
0786 481 478
Cosul de cumparaturi
 
 
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CARTUȘE ȘI ACCESORII
IMPRIMANTE ȘI COPIATOARE

Promotie 5% pentru Toate Tonerele Originale ECO

Garnatia promptitudinii

Garantia satisfactiei

Garantia produselor noastre

Garantia calitatii

Garantia de 200%

CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII

DE CE SA RECICLAM

De ce sa reciclam cartuse / tonere / imprimante?

Protectia si conservarea unui mediu sanatos sunt printre primele obiective  ale companiei noastre. Acest lucru il asteptam implementat de furnizorii nostri in produsele acestora cat si in productia lor.

Ca urmare, furnizorul nostru principal s-a angajat voluntar inca din 2005 sa fie verificat conform standardelor internationale ISO 14001 (Sistem de management al Mediului) in mod regulat.

Astazi putem intelege efectele poluarii, precum si consecintele care rezulta, prin modul de epuizare a resurselor, mai bine ca niciodata.

Motiv pentru care ar trebui tot mai mult luate masuri drastice pentru a mentine un mediu sanatos pentru generatiile viitoare.

Per total, industria de consumabile de imprimante produce anual milioane de tone de deseuri si consuma cantitati masive de titei. Anual se remanufactureaza un procent de aproximativ 30 % din toate cartusele de imprimanta.

Fiecare dintre aceste cartuse alternative impiedica utilizarea in medie a 1,5 kg de plastic si salveaza echivalentul a 2 litri de petrol.

La nivel mondial s-au organizat responsabili de mediu, partide cat si autoritati direct responsabile pentru a reduce semnificativ poluarea si s-au angajat in refolosirea si reciclarea a cat mai multor deseuri.

Din pacate, multi cred ca problemele legate de poluare la nivel mondial sunt mult prea mari incat acestea sa poata fi abordate de catre fiecare individ in parte. Noi spunem ca schimbarea incepe cu noi insine. Fiecare este direct responsabil pentru mediul lui inconjurator si poate fi un exemplu pentru cei din jurul sau. Daca astazi ridic o hartie de pe jos, maine reciclez gunoiul menajer, poimaine strang dupa mine odata ce plec de la gratarul din padure, iar apoi incep sa cumpar produse in general reciclate, fac un pas mare pentru generatiile viitoare.

Noi, la Schwarz Gruppe Int, suntem convinsi ca aducem contributia noastra si ne asumam responsabilitatea pentru viitor.

Incepeti si dumneavoastra sa reciclati si veti participa activ la un mediu mai sanatos.

Impreuna cu partenerii nostri garantam respectarea reglementarilor legal stabilite in acest sens.

MEDIU

Cartusele de toner oferite de noi contin in proportie de 75% componente refolosibile (exceptie facand componentele care sunt foarte importante din punct de vedere calitativ, cum ar fi spre ex. tamburul) si nu contin materiale halogenate.
mai multe detalii

DE CE SA RECICLAM

Noi spunem ca schimbarea incepe cu noi insine. Fiecare este direct responsabil pentru mediul lui inconjurator si poate fi un exemplu pentru cei din jurul sau. Daca astazi ridic o hartie de pe jos, maine reciclez gunoiul menajer, poimaine strang dupa mine odata ce plec de la gratarul din padure, iar apoi incep sa cumpar produse in general reciclate, fac un pas mare pentru generatiile viitoare.

Suntem convinsi ca aducem contributia noastra si ne asumam responsabilitatea pentru viitor: fiecare dintre aceste cartuse alternative impiedica utilizarea in medie a 1,5 kg de plastic si salveaza echivalentul a 2 litri de petrol.
mai multe detalii

LEGISLATIE

Cartusele goale provenite din utilizarea consumabilelor de echipamente electrice si electronice fac parte din grupa de deseuri DEEE si sunt reutilizabile dupa un proces tehnologic de reciclare, care are ca rezultat un produs nou, de buna calitate, la un pret redus.
mai multe detalii
Payment Mobilpay Payment Visa Electron Payment Master Card Payment Maestro
Comenzile pot fi făcute Non Stop. Asistența operatorilor nostri este asigurată de luni pana vineri între orele 8:00 - 17:00.
Vă mulțumim pentru ințelegere!