Vreautoner Logo
0369 454 488 | 0786 481 478
Suport tehnic de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 17:00

DE CE SA RECICLAM

De ce sa reciclam cartuse / tonere / imprimante?

Protectia si conservarea unui mediu sanatos sunt printre primele obiective  ale companiei noastre. Acest lucru il asteptam implementat de furnizorii nostri in produsele acestora cat si in productia lor.

Ca urmare, furnizorul nostru principal s-a angajat voluntar inca din 2005 sa fie verificat conform standardelor internationale ISO 14001 (Sistem de management al Mediului) in mod regulat.

Astazi putem intelege efectele poluarii, precum si consecintele care rezulta, prin modul de epuizare a resurselor, mai bine ca niciodata.

Motiv pentru care ar trebui tot mai mult luate masuri drastice pentru a mentine un mediu sanatos pentru generatiile viitoare.

Per total, industria de consumabile de imprimante produce anual milioane de tone de deseuri si consuma cantitati masive de titei. Anual se remanufactureaza un procent de aproximativ 30 % din toate cartusele de imprimanta.

Fiecare dintre aceste cartuse alternative impiedica utilizarea in medie a 1,5 kg de plastic si salveaza echivalentul a 2 litri de petrol.

La nivel mondial s-au organizat responsabili de mediu, partide cat si autoritati direct responsabile pentru a reduce semnificativ poluarea si s-au angajat in refolosirea si reciclarea a cat mai multor deseuri.

Din pacate, multi cred ca problemele legate de poluare la nivel mondial sunt mult prea mari incat acestea sa poata fi abordate de catre fiecare individ in parte. Noi spunem ca schimbarea incepe cu noi insine. Fiecare este direct responsabil pentru mediul lui inconjurator si poate fi un exemplu pentru cei din jurul sau. Daca astazi ridic o hartie de pe jos, maine reciclez gunoiul menajer, poimaine strang dupa mine odata ce plec de la gratarul din padure, iar apoi incep sa cumpar produse in general reciclate, fac un pas mare pentru generatiile viitoare.

Noi, la Schwarz Gruppe Int, suntem convinsi ca aducem contributia noastra si ne asumam responsabilitatea pentru viitor.

Incepeti si dumneavoastra sa reciclati si veti participa activ la un mediu mai sanatos.

Impreuna cu partenerii nostri garantam respectarea reglementarilor legal stabilite in acest sens.