Skip to main content
0369 454 488 | 0786 481 478
0369 454 488
0786 481 478
Cosul de cumparaturi
 
 
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CARTUȘE ȘI ACCESORII
IMPRIMANTE ȘI COPIATOARE

Promotie 5% pentru Toate Tonerele Originale ECO

Garnatia promptitudinii

Garantia satisfactiei

Garantia produselor noastre

Garantia calitatii

Garantia de 200%

CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CAUTĂ CARTUȘE DUPA IMPRIMANTA > SERIE > MODEL
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII

LEGISLATIE

Legi tonere / cartuse

Cartusele goale provenite din utilizarea consumabilelor de echipamente electrice si electronice fac parte din grupa de deseuri DEEE si sunt reutilizabile dupa un proces tehnologic de reciclare, care are ca rezultat un produs nou, de buna calitate, la un pret redus. Prin adoptarea Hotararii de Guvern nr. 621/2005 conform cu Directiva UE 2004/12/CE (WEEE) a fost reglementat modul in care pot fi gestionate deseurile, pe tip de material. De aici obligativitatea fiecarei societati comerciale de a avea o evidenta a deseurilor rezultate din activitatea sa si de a organiza eliminarea acestora in conditiile prevazute de lege. Astfel, cartusele echipamentelor de birou consumate trebuie stranse, depozitate temporar si apoi predate centrelor de colectare acreditate, pe baza de contract, in scopul reciclarii sau eliminarii acestora.

Pentru nerespectarea acestor cerinte, sanctiunile sunt intre 5.000 și 20.000 lei pana la suspendarea temporara a activitatii pentru persoanele juridice, si intre 500 și 1.000 lei pentru persoanele fizice.

Prin aceasta se urmareste pastrarea resurselor naturale si stoparea procesului de distrugere a mediului, cu efecte atat de nocive asupra vietii noastre.

MEDIU

Cartusele de toner oferite de noi contin in proportie de 75% componente refolosibile (exceptie facand componentele care sunt foarte importante din punct de vedere calitativ, cum ar fi spre ex. tamburul) si nu contin materiale halogenate.
mai multe detalii

DE CE SA RECICLAM

Noi spunem ca schimbarea incepe cu noi insine. Fiecare este direct responsabil pentru mediul lui inconjurator si poate fi un exemplu pentru cei din jurul sau. Daca astazi ridic o hartie de pe jos, maine reciclez gunoiul menajer, poimaine strang dupa mine odata ce plec de la gratarul din padure, iar apoi incep sa cumpar produse in general reciclate, fac un pas mare pentru generatiile viitoare.

Suntem convinsi ca aducem contributia noastra si ne asumam responsabilitatea pentru viitor: fiecare dintre aceste cartuse alternative impiedica utilizarea in medie a 1,5 kg de plastic si salveaza echivalentul a 2 litri de petrol.
mai multe detalii

LEGISLATIE

Cartusele goale provenite din utilizarea consumabilelor de echipamente electrice si electronice fac parte din grupa de deseuri DEEE si sunt reutilizabile dupa un proces tehnologic de reciclare, care are ca rezultat un produs nou, de buna calitate, la un pret redus.
mai multe detalii
Payment Mobilpay Payment Visa Electron Payment Master Card Payment Maestro
Comenzile pot fi făcute Non Stop. Asistența operatorilor nostri este asigurată de luni pana vineri între orele 8:00 - 17:00.
Vă mulțumim pentru ințelegere!